Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Στις 18.30 το σώμα θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την συζήτηση της έκθεσης πεπραγμένων οικονομικής επιτροπής Β’ εξαμήνου του 2023.

Ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη κατά την περίοδο 2019 – 2023, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Αστέρια στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

Με πρωτοβουλία της Δημάρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιάγκα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, σύσκεψη των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, με στόχο την διαμόρφωση και υλοποίηση Διαδημοτικής Συνεργασίας, ώστε η συλλογική προσπάθεια να δώσει λύσεις για την κάλυψη των αναγκών και της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών Δόμησης (Υ.ΔΟΜ) των Δήμων της ΠΕ Σερρών.

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Σερρών έτους 2024 και η στοχοθεσία του Δήμου Σερρών κατά την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών το απόγευμα της Δευτέρας ,15 Ιανουαρίου 2024, επίσης στην τακτική συνεδρίαση έγινε ορισμός των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων και Επιτροπών του Δήμου Σερρών.

Το πρωί της Πέμπτης, 11 Ιανουαρίου 2024, στις 11:π.μ., πέρασαν την πόρτα του ∆ικαστικού Μεγάρου Σερρών οι επικεφαλής των παρατάξεων με τους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους των συνδυασμών τους αλλά και με τους δικηγόρους τους προκειμένου να συζητήσουν την ένσταση και την αντένσταση στο Τριμελές ∆ιοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών.

Την απόλυτη γυναικοκρατία εξασφάλισε το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2024 στην πρώτη συνεδρίαση της νέας σύνθεσης του σώματος.

Σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας, τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/12) στην κατάμεστη αίθουσα «Αστέρια» του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών, η ορκωμοσία της νέας  Δημάρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιάγκα, των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 188 επισκέπτες