«Αέρας» νίκης για την υποψήφια Δήμαρχο Σερρών και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ – Ενωτική Τοπική Συμφωνία» Βαρβάρα Μητλιάγκα, μετά τη συγκέντρωση της Τετάρτης (20/09) σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, στο πλαίσιο της παρουσίασης των υποψηφίων του Συνδυασμού.

Μαζικό παρών έδωσαν οι κάτοικοι του Δήμου Σερρών σε μια ιδιαίτερα δυναμική και ενθουσιώδη συγκέντρωση το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» του Δημάρχου Σερρών και εκ νέου υποψηφίου, Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγα χρόνια όλες οι Προεκλογικές καμπάνιες δίνουν τη μεγαλύτερη βάση στα Socia Media.
Αλλά και μετεκλογικά είναι το βασικό εργαλείο που χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι Αιρετοί για να επικοινωνήσουν με τον κόσμο ή να προβάλουν αυτά που θέλουν, άσχετα αν εδώ στο Δήμο Σερρών το έχουν παρακάνει...
Το λουλούδι ή πλακάκι και φωτογραφία, έπαιξε πολύ αυτή την 4ετία! 

Τη Φλόγα της Αγάπης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στο Δημαρχείο στο πλαίσιο της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Κολυμβητηρίου Σερρών στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΕΝΤΟΣ.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Σερρών

Ιστορική ημέρα για το Δήμο Σερρών
Υπογράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (07/09/2023) από τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη και τους εκπροσώπους  της κοινοπραξίας των εταιρειών «ΟΤΕ – GLOBILED». η σύμβαση για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση, Αυτοματοποίηση και Διαχείριση του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός) του Δήμου Σερρών» , ένα έργο προϋπολογισμού 7.793.000. €.

Η Δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών, με υποψήφια Δήμαρχο την Έλενα Τούσκα, παρουσίασε, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στις Σέρρες, τους υποψηφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διέταξε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, για το τραγικό δυστύχημα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, που σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2022 και που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 11χρονος Βασίλης μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο λέβητα του σχολείου.

Ένα ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλαν οι εκατοντάδες υποστηρικτές του Δημάρχου Σερρών και εκ νέου υποψηφίου, Αλέξανδρου Χρυσάφη, ο οποίος παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (04/09/2023) τους υποψηφίους της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» αλλά και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 507 επισκέπτες