Τις αντιδράσεις των μελών του Α ΚΑΠΗ Σερρών έχει προκαλέσει η απόφαση της δημοτικής αρχής να στεγάσει στον ίδιο χώρο και το κέντρο ημερησίας φροντίδας Ηλικιωμένων.

Αφοπλιστική η απάντηση του εντεταλμένης συμβούλου Δέσποινας Χατζηγαβριηλ στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την έκπτωση που δόθηκε για το έργο αποκατάστασης των ζημιών στο κολυμβητήριο, όπου το έργο είναι 280.000 ευρω και δόθηκε έκπτωση 1.2%.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της δημοτικής επιτροπής Σερρών Νικου Κουφοτολη αποσύρθηκε το θέμα που αφορούσε την έγκριση αποζημίωσης 300 ευρω στην αντιδήμαρχο πολιτισμου για την συμμετοχή της από τις 4 ως τις 6 Ιουλίου στο 2ο Tourism Festival που διοργάνωσε στην Τούζλα, ο όμιλος Kourtidis Group.

Το ζήτημα των απλήρωτων τιμολογίων ήταν η αφορμή για τη νέα κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Αντιδημάρχου Υποδομών Αθανάσιου Γάτσιου και της Αντιδημάρχου Οικονομικής Διαχείρισης Μαγδαληνής Μπάρμπα, κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Τρίτη το πρωί.

Με την συνδιοργάνωση του Δήμου Σερρών και της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών πραγματοποιεί στις Σέρρες, το 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1 στα γήπεδα τένις του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου των Σερρών (Ιωάννης Τσιντσάρης) στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων και στα γήπεδα αντισφαίρισης ΕΛΠΙΔΑ ΑΞΤΕ.

Λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του υγρού στίβου στις Σέρρες αναμένεται να δώσει η κατασκευή προπονητικού κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας.

Τον Αύγουστο θα κριθούν όλα γύρω από το θέμα του Κολυμβητηρίου Σερρών στο Πάρκο της Ομόνοιας, με την Δήμαρχο Σερρών να αναφέρει πως αυτό που αναμένουν είναι η τελική απάντηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με τον κίνδυνο ατυχημάτων να ελλοχεύει καθημερινά, αλλά και με αφορμή τα παράπονα που εξέφρασαν δεκάδες Σερραίες και Σερραίοι, έκκληση στους οδηγούς δικύκλων-μοτοποδηλάτων και μηχανών- απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Σερρών κ. Δημήτρης Μιχτσόγλου.

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η πράξη «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Σερρών», στο πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Συνοχής στην Κεντρική Μακεδονία» για  5 έτη και συνολικό προϋπολογισμό 558.301,25 ευρώ. Η λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 533 επισκέπτες