Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Σερρών ¨ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ¨ κ. Γεώργιος Τσιμερίκας, συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ¨ΟΡΦΕΑ¨ Σερρών κ. Φώτογλου Χαράλαμπο και ενημερώθηκε επιτόπου για τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα που υπάρχουν στο διατηρητέο κτίριο του Ομίλου, αλλά και για τις συνεχείς προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξεύρεση λύσεων, δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα.

Μας ανακοίνωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Χρυσάφης (γεμάτος κομπασμό ομολογουμένως όπως μας έχει συνηθίσει) το γεγονός ότι η Αποκεντρωμένη ενέκρινε την από 24/04/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία εγκρίθηκε η απ’ ευθείας ανάθεση της μελέτης στατικής επάρκειας του Γηπέδου του Πανσερραϊκού. Για την ιστορία, και επειδή ο κ. Χρυσάφης προσπάθησε να δημιουργήσει την εικόνα ότι στη ΝΟΜΙΜΗ αυτή απόφαση μειοψήφησα, προσπαθώντας να φέρω προεκλογικά προσκόμματα στην δική του «αγνή» προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο, η μόνη αλήθεια είναι ότι στη συνεδρίαση αυτή απουσίαζα, οπότε και δεν πήρα μέρος στην ψηφοφορία.

Εγκρίθηκε ως ΝΟΜΙΜΗ από την αποκεντρωμένη διοίκηση, η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σερρών για την ανάθεση της μελέτης των εργασιών του γηπέδου με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου, και βρισκόμαστε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στις εργασίες

Ενημέρωση και ξενάγηση, πραγματοποιήθηκε Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Σερρών, για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ.

Τη σύμβαση για την Κατασκευή Πράσινου Σημείου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Σερρών υπέγραψαν την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον ανάδοχο, Παναγιώτη Στομαχόπουλο.

Στα τέλη του Νοεμβρίου 2022, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών και ένα από τα θέματα του ήταν η έγκριση οικονομικής επιχορήγησης από το Δήμο Σερρών προς τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός  με ένα ποσό της τάξεως 12.000€. Ενίσχυση  που είχε να κάνει με την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης  έξι (6) αθλητικών τμημάτων του, που συμμετείχαν – αγωνίζονταν σε Εθνικά Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, καλύπτοντας δαπάνες που αφορούσαν  μετακινήσεις της προηγούμενης αθλητικής χρονιάς.

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου 2023, με μοναδικό θέμα συζήτησης: “Ενημέρωση – Συζήτηση – Λήψη Αποφάσεων σχετικά με το θέμα των Στρατοπέδων”

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αυτοδιοικητική Παράταξη του Γιώργου Τσιμερίκα, “Ώρα Ευθύνης”:

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 299 επισκέπτες