Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε την Τρίτη ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου. Στο τραπέζι βρέθηκαν η διαχείριση της πανδημίας, το άνοιγμα των συνόρων και, φυσικά, οι ανάγκες των αστυνομικών στην Π.Ε. Σερρών.

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής κατέθεσε αναλυτικό υπόμνημα στον υπουργό για την έλλειψη προσωπικού στις Σέρρες, τις ειδικές συνθήκες ασφαλείας σε περιοχές όπως είναι το
τελωνείο Προμαχώνα και η Ηράκλεια, την απουσία αναγκαίου αστυνομικού εξοπλισμού και την παλαιότητα των περιπολικών. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει αναλυτικά όλα τα ζητήματα.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Χατζηβασιλείου, ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ενισχύσουν το επόμενο διάστημα τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών με αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη. Όσο για τα οχήματα, ο υπουργός έδωσε επιτόπου εντολή να διατεθούν επιπλέον αυτοκίνητα στις Σέρρες τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 207 επισκέπτες