Στην απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές αναφέρεται σε δήλωσή του ο βουλευτής Σερρών της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

Η απόφασή του αυτή γνωστοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.

Στη δήλωσή του ο κ. Μεγαλομύστακας σημειώνει μεταξύ άλλων πως "πρόκειται για μια απόφαση ειλημμένη από καιρό, για λόγους πολιτικούς αλλά και προσωπικούς, την οποία ωστόσο δε θέλησα να επικοινωνήσω νωρίτερα, προκειμένου να μην πλήξω την εικόνα της Ένωσης Κεντρώων".

Αναλυτικά η δήλωση του Αναστάσιου Μεγαλομύστακα:

"Μετά από την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Ένωσης Κεντρώων θα ήθελα να γνωστοποιήσω και ο ίδιος την απόφασή μου να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Πρόκειται για μια απόφαση ειλημμένη από καιρό, για λόγους πολιτικούς αλλά και προσωπικούς, την οποία ωστόσο δε θέλησα να επικοινωνήσω νωρίτερα, προκειμένου να μην πλήξω την εικόνα της Ένωσης Κεντρώων.

Είναι λογικό και θεμιτό, σε μια ομάδα, όπως είναι και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Εν προκειμένω, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλαμε, δεν καταφέραμε να βρούμε τη χρυσή τομή, η οποία θα οδηγούσε στην επίλυση των δημιουργηθεισών διαφωνιών και στη συνέχιση της κοινής μας πορείας.

Σε κάθε περίπτωση, δηλώνω ότι εξακολουθώ να είμαι παρών, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της κοινωνίας μας, πρόθυμος να συνδράμω με την παρουσία μου σε ό,τι χρειαστεί. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Κεντρώων για την δυνατότητα που μου έδωσε να εκπροσωπήσω τον ελληνικό λαό στο Κοινοβούλιο".

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Μεγαλομύστακας

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 347 επισκέπτες