Η πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, βουλευτής Ν. Σερρών κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε την Κυριακή για το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών:

Ως βουλευτής, ως Μακεδόνισσα και ως μέλος του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στέλνω ξανά σε όλους τους συμπολίτες μου το μήνυμα που τονίζω σε όλη μου την πορεία, από απλή πολίτης ως και Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και Εθνικής Άμυνας:

“Μακεδονία είναι μόνο η Ελλάδα”.

Αυτή την αναντίρρητη ιστορική αλήθεια φωνάζουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες.

Είμαστε εδώ ελεύθερα και δημοκρατικά, χωρίς καμία κομματική γραμμή, χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον, χωρίς ακρότητες και φανατισμούς.

Μοναδική μας αγωνία είναι να προστατεύσουμε την πατρίδα μας, τη Μακεδονία, από τους αλυτρωτισμούς και τα όποια σχέδια υφαίνονται εναντίον της.

Η παρουσία μας και η δύναμη της φωνής μας θα αποτελεί πάντοτε την ισχυρότερη απάντηση σε οτιδήποτε θέτει σε κίνδυνο την πατρίδα μας, και δίνει δύναμη ώστε η μάχη να συνεχιστεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στους Διεθνείς Οργανισμούς και σε κάθε νόμιμο φορέα και οργανισμό, μέχρι να επικρατήσει η μοναδική αλήθεια:

“Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική”.

Με αγάπη και σεβασμό χαιρετώ όλους τους συμπολίτες μου που μετέχουν στο σημερινό πανεθνικό συλλαλητήριο.

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...