Την απόλυτη, άνευ όρων στήριξη στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο δήλωσε η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αν ληφθεί απόφαση αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση θα αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα. Υπενθυμίζεται πως ήδη ο κ. Καμμένος έχει προαναγγείλει την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα, ενώ μεθαύριο Τετάρτη αναμένεται συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος υπό το βάρος των πρόσφατων δηλώσεων στελεχών όπως ο Θ. Παπαχριστόπουλος και Μ. Χρυσοβελώνη ενάντια στις αποφάσεις της ηγεσίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Τσαρουχά σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στην Βουλή "εγώ θα κλείσω την πόρτα των ΑΝΕΛ, θα φύγω τελευταία πριν τον Πανο Καμμένο".

Η κ. Τσαρουχά, βουλευτής ΑΝΕΛ Σερρών, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις διαβεβαίωσε όμως εκτός από υπουργός θα σταματήσει να στηρίζει και την κυβερνητική πλειοψηφία.

Παράλληλα, δήλωσε όμως πως δεν θα στηρίξει ούτε πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης.

Μ. Ντ.
capital.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Τα πόθεν έσχες των Σερραίων βουλευτών Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης των ετών 2016, 2017, 2018 (χρήσεις 2015, 2016...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 481 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200