Ημέρα συνεδριάσεων Δημοτικών συμβουλίων την Τετάρτη 27/7/22 στην Π.Ε. Σερρών.

Με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξή του, ανάμεσα σε αυτά η έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σερρών στο κεφάλαιο του υπό σύσταση αστικού συνεταιρισμού: “Ενεργειακή Κοινότητα Δήμου Σερρών”, η ονοματοδοσία Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου προς τιμή του Ολυμπιονίκη «ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗ» και του «ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ» και ενημέρωση κι έκφραση γνώμης επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα «Δημιουργία Ψηφιακού Ιστορικού Πάρκου Ηρώον στην Δ.Κ. Σερρών», συνεδριάζει στις 19:00 στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω του διαδικτύου στο κανάλι του Δήμου στο youtube:


Με έξι θέματα, με πρώτο την έγκριση σύμβασης μακροχρόνιας μίσθωσης του ακινήτου, «Ιαματικές Πηγές θερμών Νιγρίτας», θα συνεδριάσει στις 20:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ» το Δημοτικό Συμβούλιο Βισαλτίας.


Με επτά θέματα συνεδριάζει στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Κωνσταντίνου Κιορπέ 22 στο Ροδολίβος) το Δημοτικό συμβούλιο Αμφίπολης.


Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: