Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» το βράδυ της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2022 σε γνωστό ξενοδοχείο των Σερρών.

Τα στελέχη και οι υποψήφιοι της παράταξης από τις τελευταίες εκλογές του 2019 ήταν εκεί, με τη «Συμμαχία Σερραίων» να παρουσιάζεται περισσότερο συμπαγής και ενωμένη από ποτέ.

Καθολική ήταν και η παρουσία των αιρετών από τα χωριά του Δήμου Σερρών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στη χθεσινή ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και διαβούλευσης της «Συμμαχίας Σερραίων», η οποία πλέον μετατρέπεται σε μη κερδοσκοπικό Σωματείο με θεσμική εκπροσώπηση και καταστατικές λειτουργίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καταστατικό ίδρυσης του Σωματείου «Συμμαχία Σερραίων» υπέγραψαν χθες περισσότερα από 120 μέλη.

Μεταξύ αυτών που υπέγραψαν και πολλά νέα πρόσωπα, τα οποία έδωσαν για πρώτη φορά το «παρών» ενισχύοντας το δυναμικό της «Συμμαχίας Σερραίων» καθώς αναμένεται να συμπορευτούν μαζί της στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2023.

«Χαίρομαι που όλοι μας είμαστε απόψε εδώ», τόνισε από το βήμα ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η «Συμμαχία Σερραίων είναι η πιο μεγάλη, η πιο συμπαγής και η πιο ισχυρή αυτοδιοικητική ομάδα που υπάρχει στις Σέρρες» αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των Συμμάχων που γέμισαν την αίθουσα.

Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση για την παράταξη ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Μία εκδήλωση, η οποία μέσα σε μία δύσκολη εποχή, στα μισά περίπου της τρέχουσας δημαρχιακής θητείας έστειλε μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες αποδεικνύοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι διαθέτει συνοχή, αποφασιστικότητα και μεγάλες δυνάμεις.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 299 επισκέπτες