Πανηγυρικό χαρακτήρα είχε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ηράκλειας κ. Γεωργίου Κουτσάκη και των μελών του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Παρασκευής στον ριζικά ανακαινισμένο θέατρο – πολυχώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων (πρώην κινηματογράφος ``Κεντρικόν’’).

Προηγήθηκε Ακολουθία και Αγιασμός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου, πλαισιωμένου υπό πλειάδας ιερέων, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Σιδηροκάστρου, Αρχιμανδρίτη κ. Ιωάν. Καλαϊτζή.
Ο δήμαρχος και τα μέλη του Δ.Σ. έδωσαν θρησκευτικό όρκο, ενώ μόνο μία γυναίκα, η κα Χατζίδου, έδωσε πολιτικό όρκο.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος συνεχάρη τον νέο δήμαρχο και τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.
Με καταφανή συγκίνηση ο κ. Μακάριος απευθύνθηκε και στον απερχόμενο δήμαρχο κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, τον συνεχάρη για το πολυετές έργο του στο Δήμο Ηράκλειας και, παράλληλα, τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαν.
Στη συνέχεια, ο κ. Μακάριος ζήτησε από το νέο δήμαρχο κ. Κουτσάκη, όχι μόνο να συνεχίσει το έργο που παραλαμβάνει, αλλά και να το επαυξήσει, για το καλό των δημοτών.
Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κλ. Κοτσακιαχίδης απηύθυνε ευχαριστίες προς το λαό του Δήμου Ηράκλειας, διότι, του έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσει το Δήμο επί τρεις συνεχείς τετραετίες.
Επίσης, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους αλλά και το σύνολο του λαού του Δήμου Ηράκλειας ότι από τη νέα θέση που τον όρισαν, θα υπηρετήσει το Δήμο ευσυνείδητα.
Απευθυνθείς δε προς το νέο δήμαρχο κ. Γ. Κουτσάκη, είπε: «Γιώργο, σου εύχομαι καλή θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο σου».
Ο κ. Κουτσάκης υποσχέθηκε ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά του με συνέπεια και θα βρίσκεται πάντα κοντά στα προβλήματα του λαού. «Στο τέλος της θητείας μας», είπε, «θα μπορούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια. Επίσης, διαβεβαιώνω τον Μητροπολίτη μας κ. Μακάριο ότι, δεν θα γκρεμίσουμε ό,τι παραλαμβάνουμε από τον απερχόμενο δήμαρχο. Παράλληλα υποσχόμαστε ότι θα πρωτοπορούμε στην εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας».

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

serreslife

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 220 επισκέπτες