Πάντως από αυτή την Παρασκευή θα αρχίσουν οι νέοι δήμαρχοι τις ορκωμοσίες τους στο Νομό Σερρών με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Κουτσάκη στην Ηράκλεια που θα ορκιστεί , μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους την ερχόμενη Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι.

Τη σκυτάλη παίρνει λίγες ώρες αργότερα ο Δήμος Αμφίπολης, με την τελετή να πραγματοποιείται την ίδια μέρα στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία «ΟΧΙ» του Ροδολίβους.

Από ότι φαίνεται ήταν από αυτούς που έμαθαν πως από φέτος δεν είναι απαραίτητο να γίνονται οι ορκωμοσίες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου..

Σειρά θα πάρει την ερχόμενη βδομάδα ο Δήμος Σερρών και ο Αλέξανδρος Χρυσάφηςμε την τελετή ορκωμοσίας να πραγματοποιείται την ερχόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στις 7.00 το βράδυ, στην αίθουσα «Ορέστης», του ξενοδοχείου Ελπίδα Resort στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Την επόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 12 το μεσημέρι, θα ορκιστεί ο νέος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου Νέας Ζίχνης, παρά την νέα νομοθεσία που επιτρέπει την ορκωμοσία και έξω από το Δημοτικό μέγαρο, ενώ την τελευταία ημέρα του Αυγούστου θα ορκιστεί ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Την ίδια μέρα ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης όπως και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου Σιντικής θα ορκιστούν στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου και τελευταίος θα ορκιστεί (στις 8.00 το απόγευμα), στον Δήμο Βισαλτίας ο νέος δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, όπως και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για όλους όσους ενδιαφέρονται οι νέες δημοτικές αρχές αναλαμβάνουν καθήκοντα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και όχι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου παρότι αργία…

Πάντως το Σάββατο 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής , αλλά και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο προαύλιο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την αμέσως επόμενη μέρα 1 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί και η διαδικασία εκλογής των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Βλέπετε οι παλαιοί που γνωρίζουν …βιάζονται!

Αν και δεν πιστεύω πως θα έχουμε …ντράβαλα, μιας και ο νέος νόμος ως προς αυτό (προεδρίες) είναι …ξεκάθαρος!

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 323 επισκέπτες