Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την τοπική αυτοδιοίκηση και να μην συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές εξέφρασε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Σερραϊκή Αυτοδιοικητική Συνεργασία - ΣΕΡΡ.Α.Σ. Στέφανος Φωτιάδης.

Στο πάνελ της ίδιας εκπομπής θα βρεθούν την Πέμπτη (05/05/2022) στις 10 το βράδυ οι Δήμαρχοι Σερρών, Δράμας και Καβάλας για να συζητήσουν όλα τα θέματα, που αυτήν την περίοδο απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενδιαφέρουν τους πολίτες των περιοχών αυτών (κι όχι μόνο).

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» το βράδυ της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2022 σε γνωστό ξενοδοχείο των Σερρών.

Η επιβάρυνση των Δήμων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης από την αύξηση του ενεργειακού κόστους και την επιβολή του τέλους ταφής από 1.1.2023 βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 στο κτήριο της πρώην ΤΕΔΚ.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Κοινοτήτων Βυρώνειας και Σιδηροκάστρου του Δήμου Σιντικής, και των Δημοτικών Κοινοτήτων Σκοτούσσας και Βαλτερού του Δήμου Ηράκλειας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις έντονες ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Επτά (7) Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υπεβλήθησαν στην Α΄φάση του Διαγωνισμού για το έργο ΣΔΙΤ «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Έδεσσας, Σερρών, Κιλκίς και ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και συντήρηση και διαχείριση αυτών μέσω ΣΔΙΤ».

Ευρεία σύσκεψη με Δημάρχους, στελέχη της Περιφέρειας, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διευθυντές των ΕΠΑΛ και των ΙΕΚ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, είχε την Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ο γενικός γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. Γεώργιος Βούτσινος.

Κλειστή παραμένει από το πρωί της Πέμπτης, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, η παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα στο ύψος των Λουτρών Σιδηροκάστρου. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα έχει διακοπεί λόγω των συνεχών οδικών ατυχημάτων, ως συνέπεια της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της μη τήρησης των περιορισμών ταχύτητας από τους διερχόμενους οδηγούς.

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 270 επισκέπτες