Την απόφασή του να μετατρέψει, μαζί με τους συνεργάτες του, το Δήμο Βισαλτίας σ’ έναν ζωντανό, σύγχρονο και αποτελεσματικό οργανισμό διατράνωσε ο νέος δήμαρχος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός κατά την ορκωμοσία του ιδίου και των νέων μελών του δημοτικού συμβουλίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο.

Ορκίσθηκαν το πρωΐ του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, ο δήμαρχος κ. Δημήτριος Νότας και τα μέλη του νέου δημοτικού αλλά και των τοπικών συμβούλων Δήμου Εμ. Παππά.

Ορκίστηκαν την Παρασκευή, ο νέος δήμαρχος Νέας Ζίχνης κ. Παντελής Μπόζης και το δημοτικό συμβούλιο, ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιεροθέου, ενώ την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου και Λευτέρης Αβραμάκης, οι νέοι δήμαρχοι του νομού μας, Σερρών κ. Αλ. Χρυσάφης και Βισαλτίας κ. Αθ. Μασλαρινός και ο δημοτικός σύμβουλος Σερρών κ. Κων. Δινάκης.

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη από κόσμο Πλατεία του «ΟΧΙ» στο Ροδολίβος, η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αμφίπολης Στέργιου Φραστανλή των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.

Πανηγυρικό χαρακτήρα είχε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ηράκλειας κ. Γεωργίου Κουτσάκη και των μελών του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Παρασκευής στον ριζικά ανακαινισμένο θέατρο – πολυχώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων (πρώην κινηματογράφος ``Κεντρικόν’’).

Πάντως από αυτή την Παρασκευή θα αρχίσουν οι νέοι δήμαρχοι τις ορκωμοσίες τους στο Νομό Σερρών με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Κουτσάκη στην Ηράκλεια που θα ορκιστεί , μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους την ερχόμενη Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι.

99.000,00 € για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του κέντρου θεραπευτικής ιππασίας ΚΕΘΙΣ και 343.000 ευρώ για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου Παραλιμνίου έλαβε μέσω του Φιλόδημος ΙΙ, ο δήμος Εμμανουήλ Παπά ο οποίος είχε καταθέσει τη συγκεκριμένη πρόταση από τον Οκτώβριο του 2018.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 443 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200