“Άνοιξε” δύο οχήματα, άρπαξε 300 ευρώ και κάρτες – Έκανε αγορές αξίας 120 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος ενός 42χρονου άνδρα σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2023 διέρρηξε δύο σταθμευμένα οχήματα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 300 ευρώ περίπου και τρεις τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 120 ευρώ.


“Άνοιξε” φαρμακείο και ουζερί και άρπαξε προϊόντα αξίας 1.700 ευρώ
Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στις Σέρρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., την προηγούμενη ημέρα διέρρηξε ένα φαρμακείο και ένα ουζερί στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μία από τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, η οποία και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.


Ανήλικες άρπαξαν μέσα από όχημα τσάντα με λεφτά, κινητό και κάρτα
Στη σύλληψη δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 17 και 16 ετών προχώρησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής σε χωριό του δήμου Ηράκλειας Σερρών, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας.

Λίγο νωρίτερα, οι δύο κοπέλες αφαίρεσαν από όχημα τσάντα 50χρονης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα έγγραφα.

Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Διαβάστε επίσης: