Σε αστυνομικό έλεγχο το απόγευμα της Κυριακής στο Ποντισμένο του Δήμου Ηράκλειας, διαπιστώθηκε ότι ανήλικος οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και τα απαραίτητα έγγραφα.

Ο ανήλικος για να μην συλληφθεί ειδοποίησε συγγενείς του οι οποίοι έφτασαν στο σημείο κι έκαναν επίθεση στους δύο αστυνομικούς, που διενεργούσαν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός στο πρόσωπο κάτω από το μάτι.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεμπλακούν ενώ την επόμενη μέρα η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη τριών από αυτούς που δημιούργησαν το επεισόδιο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας: «Συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας και συγκεκριμένα σε περιοχές της Αχαΐας, του Αγρινίου και των Σερρών. Συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Πατρών, Αγρινίου και Σερρών, των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αγρινίου, των Αστυνομικών Τμημάτων Αιγιαλείας και Ηράκλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διμοιρίες υποστήριξης καθώς και ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:

Στις Σέρρες, συνελήφθησαν -3- άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθειας, εξύβρισης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2 οχήματα

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: