Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από την εξάρθρωση πενταμελούς εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονταν σε περιπτώσεις ληστείας, διαρρήξεων και κλοπών από επιχειρήσεις και οικίες στη Βόρεια Ελλάδα οδήγησε στην εξιχνίαση επιπλέον έκνομων πράξεων από τα συλληφθέντα μέλη.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε συλληφθέντες τον Μάρτιο του 2020 χρησιμοποιώντας κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που αφαίρεσαν από την περιοχή του Πανοράματος, διέρρηξαν δύο εταιρίες στις περιοχές της Σίνδου και της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, τον ίδιο μήνα αφαίρεσαν από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή των Σερρών τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας του, καθώς επίσης αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία σε χωριό της Φλώρινας.

Τέλος, στο πλαίσιο της εγκληματικής δράσης τους τον Αύγουστο του 2019 διέρρηξαν αποθήκη Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης από το εσωτερικό της οποίας αφαίρεσαν εργαλεία και εξαρτήματα συνολικής αξίας που υπερβαίνει τις 16.000 Ευρώ.Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 431 επισκέπτες