Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις απάτης, κλοπής και κατοχής ναρκωτικών στην περιοχή των Σερρών.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, συνελήφθησαν στις Σέρρες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 4 Έλληνες άνδρες κι ένας αλλοδαπός , διότι στην κατοχή του αλλοδαπού και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 855 ευρώ. Στην κατοχή των 3 Ελλήνων, βρέθηκε μία συσκευασία κάνναβης που είχαν νωρίτερα προμηθευτεί από τον ανωτέρω αλλοδαπό. Επίσης, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία ενός Έλληνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 τρίφτης κάνναβης και 1 κινητό. Συνολικά κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 73,2 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός.

Επίσης, από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών και μίας γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το πρωί της 6ης Μαρτίου 2021 οι άνδρες διέρρηξαν 2 οχήματα σε περιοχές των Σερρών από όπου αφαίρεσαν συνολικά 2 κινητά τηλέφωνα, 5 τραπεζικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Η γυναίκα, χρησιμοποιώντας μία από τις κλεμμένες κάρτες πραγματοποίησε 4 συναλλαγές, συνολικής αξίας 58,95 ευρώ!

Τέλος, από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, το πρωί ,προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Δ.Η.Ε. εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού που βρίσκεται σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 329 επισκέπτες