Συνελήφθη την Παρασκευή (5 Μαρτίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών, για ληστεία. Σημειώνεται ότι την 1η Μαρτίου είχε συλληφθεί με ένταλμα σύλληψης για την ίδια υπόθεση και ο ημεδαπός συνεργός του.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι την 22 Φεβρουαρίου 2021 σε περιοχή των Σερρών, είχαν προσεγγίσει ημεδαπό και με την χρήση σωματικής βίας είχαν αφαιρέσει από την κατοχή του, χρηματικό ποσό 100 ευρώ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, υπέκλεψε τα στοιχεία τραπεζικής κάρτας ημεδαπού, με τη χρήση των οποίων την 9η Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποίησε συναλλαγές στο διαδίκτυο συνολικού ύψους 2.280 ευρώ.


Συνελήφθη την Παρασκευή (5 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι στις Σέρρες από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη να έχει παραβιάσει οικία στην πόλη των Σερρών και να έχει αφαιρέσει 6 βρύσες, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της οικίας. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Διαβάστε επίσης: