Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων για ξεχωριστές περιπτώσεις κλοπών, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές των Σερρών και ειδικότερα:

  • Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου, καθώς την 22 Απριλίου 2020 ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν ένα μοτοποδήλατο ημεδαπού, το οποίο εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο. Το ίδιο άτομο και ένας επίσης ανήλικος συνεργός του, την 25 Απριλίου 2020, αφαίρεσαν από χώρο γραφείου ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παρέδωσαν σε άλλο άτομο έναντι χρηματικού αντιτίμου.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου, καθώς διαπιστώθηκε ότι ενεργώντας μαζί με συνεργό του την 17 Απριλίου 2020, αφαίρεσαν από την κατοχή ηλικιωμένου με την μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2019, απέσπασαν ένα ρολόι αξίας 230 ευρώ, το οποίο πωλούσε ημεδαπός μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, στέλνοντάς του πλαστό αποδεικτικό πληρωμής του ρολογιού, χωρίς ουδέποτε να έχουν καταβάλει χρήματα στο λογαριασμό του παθόντα.

Διαβάστε επίσης: