Άλλη μία επιτυχία στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών ουσιών προσθέτουν στο ενεργητικό τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Σερραίοι αστυνομικοί, μετά από συντονισμένες ενέργειες και κατάλληλη αξιοποίηση των πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη ημεδαπού, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε κάνναβη μέσα σε ελαιώνα!

Κατά τον επιτόπιο έλεγχο των αντρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών βρέθηκαν περισσότερα από 25 δενδρύλλια κάνναβης, ορισμένα εκ των οποίων ξεπερνούν το 1 μέτρο, ενώ φέρεται να παρέδωσε και συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, τις οποίες φέρεται να έκρυβε στο σπίτι του.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη την Τετάρτη (11 Ιουνίου 2019) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 61χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή των Σερρών, εντοπίσθηκαν 28 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,2 μέτρα, που καλλιεργούσε ο 61χρονος σε κτήμα ιδιοκτησίας του και τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 11,5 γραμμαρίων, που κατείχε στην οικία του στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

serreslife

serreslife

Διαβάστε επίσης: