serreslife

Έπεσαν στη «φάκα» των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών οι τρεις νεαροί που «έσπειραν» τον τρόμο σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Τούμπα Σερρών, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας φορώντας κουκούλες μπήκαν μέσα, χτύπησαν τον άντρα και ακινητοποίησαν τη γυναίκα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι και έφυγαν. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να διακομιστεί, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος, στο Νοσοκομείο των Σερρών, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Τελικά, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μετά από συστηματική έρευνα, κατάφεραν να συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τρεις άντρες, έναν 21χρονο και έναν 29χρονο ημεδαπό, καθώς και έναν 24χρονο Αλβανό, οι οποίοι φέρονται να κρύβονται πίσω από μεγάλο αριθμό ληστειών και κλοπών σε Σέρρες και Καβάλα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι, ενεργώντας τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα και με διαφορετική σύνθεση, διέπρατταν ληστείες σε σπίτια και αρπαγές τσαντών από ανυποψίαστες γυναίκες, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος μαζί με τον 29χρονο, κατά τον τελευταίο μήνα, φέρονται να διέπραξαν ακόμα δύο (2) ληστείες και (1) απόπειρα ληστείας σε οικίες ηλικιωμένων ζευγαριών, σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας, όπου με σωματική βία και την απειλή όπλου ή μαχαιριού, αφαίρεσαν κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, με την απειλή μαχαιριού φέρονται να αφαίρεσαν την τσάντα γυναίκας, τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο όχημα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

serreslife

Επίσης, το βράδυ της 19-02-2017 σε περιοχές των Σερρών, οι τρεις (3) συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, φέρονται να αφαίρεσαν τις τσάντες από δύο (2) γυναίκες που κινούνταν πεζές, που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.

Το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του 29χρονου κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας, ενώ στην κατοχή τους, αλλά και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-ένα μαχαίρι,
-διαρρηκτικά εργαλεία,
-2 κουκούλες τύπου full face
-110 ευρώ.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση, προέκυψε και η εμπλοκή 31χρονης ημεδαπής ιδιοκτήτριας ενεχυροδανειστηρίου, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες το προηγούμενο διάστημα, της πούλησαν χρυσαφικά χωρίς να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 520 επισκέπτες