Συνελήφθη το Σάββατο (11 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 49χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 320 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Εξιχνιάσθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κλοπές από καταστήματα που έγιναν σε διάφορες περιοχές των Σερρών.

Συνελήφθη την Τετάρτη (8 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας Έλληνας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στις συλλήψεις δύο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Για πλαστογραφία πιστοποιητικού αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού συνελήφθη μια αλλοδαπή γυναίκα. Κατά την είσοδο της στη χώρα μας από το Τελωνείο του Προμαχώνα βρέθηκε να κατέχει πλαστή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού, η οποία και κατασχέθηκε.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 246 επισκέπτες