Στην εξιχνίαση υποθέσεων με 16 απάτες που έγιναν το πρώτο τρίμηνο του 2022 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας προχώρησαν μετά από έρευνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Στα χέρια των αστυνομικών 40χρονος άνδρας για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Σερρών για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της παρακώλυσης της λειτουργίας άλλων κοινωφελών εγκαταστάσεων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ. Ηράκλειας.

Συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Σερρών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Δύο αδέλφια 43 και 50 ετών «στράγγισαν» το ταμείο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή του Δήμου Βισαλτίας. Επιχείρησαν, επίσης, χωρίς επιτυχία, να κάνουν το ίδιο και σε άλλο βενζινάδικο σε άλλη περιοχή του Δήμου Βισαλτίας – Σερρών.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν χθες (23 Ιανουαρίου 2024) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, 2 ημεδαποί άνδρες, για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.