28 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με απώτερο σκοπό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Μέσα σε λίγες μέρες μας ανακοινώνεται ότι το κολυμβητήριο Σερρών, θα παραμείνει κλειστό για ένα μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Οι βλάβες αποκαταστάθηκαν, οι άδειες και τα χαρτιά που ζητήθηκαν , δόθηκαν και από το τέλος Οκτωβρίου δεν λαμβάνουμε καμία απάντηση.

Ο σύλλογος, ο έφορος, οι προπονητές κάνουν ο,τι περνάει και δεν περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν όρθια την ομάδα και τα παιδιά.

Η περιφέρεια μας περιπαίζει και υποτιμάει την νοημοσύνη πρωτίστως ΠΑΙΔΙΩΝ, γονιών, εφόρων, προπονητών, συλλόγων.

Τα ΠΑΙΔΙΑ μας μετακινούνται σε όμορους νομούς καθημερινά για προπονήσεις, με ιδία μέσα, με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας!Ποιος μας εγγυάται ότι δε θα συμβεί το χειρότερο;

Όλο αυτό που γίνεται εδώ και κάποιους μήνες έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία των παιδιών και φυσικά μιλάμε για οικονομική αφαίμαξη των γονιών.

Απαιτούμε το άμεσο άνοιγμα του κολυμβητηρίου των Σερρών! Απαιτούμε να πάρουμε πίσω την καθημερινότητα μας, να εμπλακούν ξανά τα παιδιά μας με τον αθλητισμό και την αθλητική παιδεία!

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αφαιρεί όνειρα και στόχους από παιδιά προσηλωμένα!

Και τελικά, το κολυμβητήριο των Σερρών με τις ατέλειες του, κρίνεται ασφαλές για χρήση, σύμφωνα με την εταιρεία που έλεγξε και το γήπεδο. Μάλιστα είναι το πιο ασφαλές δημόσιο κτήσμα αυτή τη στιγμή!

Έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και άδειες που το πιστοποιούν!

Κλείστε λοιπόν κύριοι όλα τα υπόλοιπα δημόσια κτήρια που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και ανοίξτε το κολυμβητήριο!!!!!

Το άρθρο μας το έστειλε Γονέας αθλητή με παράκληση για δημοσίευση

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 513 επισκέπτες