Σπανίως απαντώ σε κείμενα τα οποία αναφέρονται στο άτομό μου αλλά βρίθουν ασυναρτησιών.

Γίνομαι συγκεκριμένος: Ο κ. Ζίχναλης με τριπλή ιδιότητα, κάτι σαν Μ. Ναπολέων, προέβη εις διάβημα δια τριπλού βήματος. Υποκαθιστώντας τον Δήμαρχο με την άδειά του βεβαίως, καθώς αυτό πιστοποιήθηκε δια των αβασάνιστων like του δεύτερου.

Ως εκπρόσωπος του Αυτοκινητοδρομίου του οποίου το Δ.Σ αναφανδόν συμφωνεί, οποία κατάντια, αφού κανείς δεν διαφοροποιείται με τα λεγόμενα του εν λόγω κυρίου και τα δικά τους έργα και ημέρες. Ως πρόεδρος της ιστορικής ΛΑΜΣ με το συμβούλιό της να συμφωνεί δια της αφωνίας των.
Ελπίζω στην συνέχεια να συμβούν τα εξής:
Πρώτον: Να παραιτηθεί ο Δήμαρχος.
Δεύτερον: Το υπουργείο αθλητισμού δια του κ. Αυγενάκη αφού απομακρύνει τους πάντες να σφαλίσει το αυτοκινητοδρόμιο ως αθλητικό χώρο μέχρι νεωτέρας.
Τρίτον: Η ομοσπονδία ( ΟΜΑΕ) μετά του αγωνιστικού της τμήματος (ΕΠΑ) να διαγράψει από τους καταλόγους της την ΛΑΜΣ, η οποία καθίσταται επικίνδυνη να διοργανώνει αγώνες με την πλήρη άγνοια κανόνων, η οποία εκφράζεται δια του προέδρου της.
Και τέταρτον, μετά από την ενημέρωση του Υπουργού Μεταφορών να σκεφτεί διπλά, όταν θα του ζητούν να ενισχύσει το Αυτοκινητοδρόμιο προς αναβάθμισή του.
Αυτά ως Θεματοφύλακας, όπως με αποκαλούν, όχι όμως του αυτοκινητοδρομίου, καθώς διαθέτουμε πολλούς, αλλά του γοήτρου των ΝΟΜΙΜΩΝ αγώνων, των διακόνων και οδηγών, των οποίων αποτελώ αναπόσπαστο κομμάτι Εθνικώς.

Δήμαρχε αργείς.

Τάσος Χανλίογλου

Διαβάστε επίσης: Με αρκετή δόση Ειρωνείας η απάντηση Ζίχναλη στον Χανλίογλου

Διαβάστε επίσης:

  • Ιστορίες για αρκούδες Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την α...
  • Πασχάλης Τόσιος: Ένοχοι είμαστε όλοι... Όταν μιλάω για τραγικές ευθύνες των ιθυνόντων, το λέω γιατί έχω διαπιστώσει την απίστευτη ανικανότητα που έχουν επιδείξει τα μεγάλα κεφάλια ,οι ταγοί για πάμπολ...