Σε αυτόν τον τόπο το ρητό “ότι δηλώσεις είσαι” αλλά και το “Με λένε Ρίζο, και όπως θέλω τα γυρίζω” ταιριάζει γάντι!
*Ο Ρίζος δεν έχει καμία σχέση με τον δραστήριο Πρόεδρο του Δη.Πε.Θε Σερρών που πραγματικά αγωνίζεται για να προσφέρει από το πόστο που ανέλαβε με κάθε τρόπο.

Αλλά Κύριοι και Κυρίες της Δημοτικής Αρχής (καθώς διαβάζουμε στο Δελτίο που μας έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος πως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης εκτός της Περιφέρειας & του Επιμελητηρίου Σερρών είναι ο Δήμος Σερρών μαζί με την ΚΕΔΗΣ) δε γίνεται από τη μια να κάνετε απευθείες Αναθέσεις εκτός Σερρών (δείτε εδώ και εδώ τα 2 τελευταία άρθρα μας) και από την άλλη να καλείτε εμάς τους Σερραίους να στηρίζουμε και ψωνίζουμε από τον Τόπο μας!

Το γράψαμε και σε άλλο άρθρο μας, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη τους…

Παρόλα αυτά καθώς δε θέλουμε να αμαυρώσουμε αυτή την εκδήλωση δε θα τους κάνουμε τη χάρη.

Θα ψωνίσουμε και θα στηρίξουμε τον Τόπο μας!

Όχι για ΑΥΤΟΥΣ αλλά για όλους τους Σερραίους Επαγγελματίες που θέλουν πραγματικά τη στήριξη όλων μας!

Για αυτούς (όπως έγραψε και σε ανάρτηση του ο Σώτος) που μας καλωσορίζουν στα μαγαζιά τους με το όνομά μας!

Γιατί τα χρήματα που δαπανώνται στις τοπικές επιχειρήσεις συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Την Τρίτη λοιπόν 27 Δεκεμβρίου στηρίζουμε τη Λευκή Νύχτα στις Σέρρες

Κάθε νύχτα των εορτών έχει φως , μαγεία, αισιοδοξία ,ελπίδα. Μία από αυτές τις νύχτες γίνεται ξεχωριστή και φωτίζει ακόμη περισσότερο την χριστουγεννιάτικη αγορά των Σερρών!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών , την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών την ΚΕΔΗΣ και τον Δήμο Σερρών διοργανώνουν από κοινού την «λευκή νύχτα» και καλούν όλους τους Σερραίους αλλά και τους επισκέπτες να βιώσουν μια όμορφη εμπειρία κάνοντας τα ψώνια τους τη… νύχτα από τα σερραϊκά καταστήματα.

Οι Σερραίοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου από τις 18.00 έως τις 24.00 το βράδυ! Στηρίζουμε τον τόπο μας , ψωνίζουμε σερραϊκά προϊόντα, απολαμβάνουμε μια άκρως γιορτινή νύχτα στην πανέμορφη πόλη μας .Σας θέλουμε όλους δίπλα μας ! Καλές γιορτές!

Διαβάστε επίσης:

  • Φάκελος : Δημοτικό Γήπεδο Πανσερραϊκού Η διοικητική αδυναμία,η έλλειψη ικανότητας για σοβαρή παραγωγή έργου,η έλλειψη προγραμματισμού , σχεδίου και ορθής αξιολόγησης των αναγκών της πόλης από την δημ...
  • Αβε τι σύμπτωση ήταν αυτή! Στις Σέρρες και στο Δημοτικό Κατάστημα, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 12.00μμ πραγματοποιήθηκε Τακτική Μεικτή (διά ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) Συνεδρ...
  • Ποιος από τους 2 ψεύδεται άραγε;; -Προ ολίγων ημερών ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καδής από το δδ Σκουτάρεως, δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό του δημάρχου κ. Αλέξανδρου Χρυσ...