Διαβάζουμε με προσοχή τις δηλώσεις της κ.Παλάζη σχετικά με την τροποποιημένη Πολιτεία των Ευχών (θαρρείς και πριν το μοιραίο συμβάν ξέραμε τι θα γίνει…) πως η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να περιορίσει τις εκδηλώσεις και φέτος θα γίνουν “ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ”

Αναφέρει χαρακτηριστικά η κ.Παλάζη
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών 2022 περιλαμβάνει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπως το «Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί» και το «Μαγειρεύω με αγάπη» καθώς επίσης και εκδηλώσεις για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. Θεατρικές παραστάσεις με γιγαντόκουκλες και μαριονέτες, Χριστουγεννιάτικες ποδηλατάδες, κάλαντα, σπιτάκια δραστηριοτήτων και εικονικής πραγματικότητας, εργαστήρια κατασκευής κούκλας, Photo booth, face painting , ανιματέρ, παραστάσεις με ακροβατικά και πολύ χιόνι, αφηγήσεις παραμυθιών από Σερραίους συγγραφείς, ενώ για πρώτη φορά στην πόλη μας θα έρθουν και τα Playmobil. Τέλος μετά από συνεργασία με τα ΕΛΤΑ και την προσπάθεια του διευθυντή του κεντρικού καταστήματος των Σερρών, το γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη θα στηθεί μπροστά στο σπιτάκι της πλατείας Ελευθερίας, όπου τα παιδιά θα γράφουν τα γράμματά τους και θα τα ρίχνουν μέσα σε αυτό.
Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 4 Ιανουαρίου 2023 οπότε και θα ολοκληρωθούν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με την Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση: Ας υποδεχτούμε μελωδικά το νέο έτος».

Το συγκεκριμένα που το είδε η κ.Παλάζη; Μόνο αόριστες θα χαρακτηρίζαμε τις δηλώσεις για τις εκδηλώσεις καθώς δεν υπάρχει το πρόγραμμα ανακοινωμένο κάπου(μάταια το ψάχνουμε στις ιστοσελίδες της ΚΕΔΗΣ και του Δήμου) και το έστειλαν σε EXCEL....

To "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" θα έπρεπε να ήταν το μότο της Δημοτικής Αρχής εδώ και καιρό γιατί μόνο έτσι θα βλέπαμε να γινόταν κάτι “ΜΕΓΑΛΟ” στην πόλη μας!

Διαβάστε επίσης: