Στο Δήμο Αμφίπολης, από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας άρχισε η «γενική περιποίηση» στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την προσεχή Δευτέρα(14/09) οπότε και οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις τους.


Υπάλληλοι της υπηρεσίας Καθαριότητας καθάρισαν τις αυλές των σχολείων, έπλυναν τους εξωτερικούς χώρους ενώ προχώρησαν και στην κοπή των χόρτων μέσα και έξω από τα κιγκλιδώματα σε όλα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία του εν λόγω Δήμου.

«Τη Δευτέρα τα παιδιά των δημοτικών και των νηπιαγωγείων θα μπουν σε καθαρές τάξεις και θα παίξουν σε καθαρές αυλές. Λειτουργώντας με συνεπή προγραμματισμό και δίνοντας προτεραιότητα στην καθαριότητα των δημοτικών σχολείων σε όλο το Δήμο Αμφίπολης, που ήταν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, καταφέραμε να απεμπλακούμε από χόρτα στις αυλές, ώστε τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια», τόνισε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ιορδάνης Παπαδόπουλος.
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, στόχο είχαν να αναβαθμίσουν γενικώς τους χώρους, όπου καθημερινά περνούν αρκετές ώρες μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές.

«Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να φροντίσουμε και να νοικοκυρέψουμε εξωτερικά τα προαύλια των σχολείων μας και τις παρακείμενες παιδικές χαρές. Κάναμε τη δουλειά μας και δείξαμε ισόποσο ενδιαφέρον σε όλες ανεξαιρέτως τα σχολικές μονάδες που λειτουργούν εντός του κόλπου του Δήμου Αμφίπολης. Τώρα, αυτό που αναμένουμε είναι να προστεθούν οι παιδικές φωνές και να ξεχειλίσει ζωντάνια ο τόπος μας», μου είπε επί λέξει ο Αντιδήμαρχος, Ιορδάνης Παπαδόπουλος.


Κείμενο: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος - Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Δε μασάει τα λόγια του ο κ.Τερζής Η εικόνα που χρησιμοποιήσαμε σαν background από το Θεατράκι Σερρών είναι από το αρχείο μας και δυστυχώς η σημερινή του κατάστασή του δεν έχει καμία σχέση... Li...
  • «Εύκολο» να ξεκινάς από το όνομα ! Εμείς, οι άνθρωποι, έχουμε ένα πολύ κακό ελάττωμα. Ξεκινάμε πάντοτε από τα εύκολα. Πόσο δύσκολο είναι τάχα να δοθεί ένα όνομα σε ένα πρώην στρατόπεδο; Όταν, μάλ...
  • Αχρείαστες κόντρες. Κουράζουν ! Συνήθως, πριν από τις δημοτικές εκλογές, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι υπόσχονται εφικτά αλλά και ανέφικτα πράγματα. Ένα, όμως, που όλοι ανεξαιρέτως υπόσχονται είν...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 410 επισκέπτες