Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «παρκάρω όπου γουστάρω» πάει δικαιωματικά στον ασυνείδητο οδηγό αυτού του Opel Astra, καθώς στάθμευσε το όχημά του με αυτόν τον τόσο «χαριτωμένο» και «ευρηματικό» τρόπο!


Το είδαμε και το καταγράψαμε στο φωτογραφικό μας φακό πριν από λίγες ημέρες στη συμβολή των οδών Πόντου και 8ης Μαΐου, στη συνοικία Καλκάνη. Εκεί, λοιπόν, ο συμπολίτης μας είχε τη φαεινή ιδέα να «εγκαταλείψει» το αμάξι του για πέντε(5) ώρες παρακαλώ! Ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξή μας, όταν διαπιστώσαμε ότι ο απερίσκεπτος οδηγός φιλοτιμήθηκε ύστερα από τόσες ώρες να μετακινήσει το αυτοκίνητό του, χωρίς ασφαλώς να έχει κάποια κλήση στο παρμπρίζ του.

Επειδή θεωρώ ότι η «στήλη» προβαίνει πάντα σε καλοπροαίρετες και καλόπιστες κριτικές, οφείλω να αναγνωρίσω το γεγονός της ανυπαρξίας χώρων στάθμευσης σε γενικότερο επίπεδο. Είναι ένα φαινόμενο, που πλέον συναντάται όχι μόνο στο κέντρο της πόλης των Σερρών αλλά δυστυχώς υφίσταται ως πρόβλημα και στις γειτονιές, περιφερειακά της πόλης.

Κείμενο : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Κι άραγε πόσα χρόνια να είσαι Δήμαρχος ; Το ερώτημα: «πόσες τετραετίες πρέπει να μένει στο αξίωμά του ένας πολιτικός;» είναι πάντοτε επίκαιρο κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κι όταν μιλάμε για πολικούς εννο...
  • Έκανε και προσπεράσεις ! Ακόμη μία ιστορία καθημερινής τρέλας από τους σερραϊκούς δρόμους, όπως την κατέγραψε ο αναγνώστης του site: «serreslife.gr» Κ.Ν. στην Εθνική Οδό Σερρών-Δράμας, ...