Όταν ό φόβος «τρυπώνει» στις ψυχές των ανθρώπων, τότε οι αντιδράσεις μπορεί να είναι ακόμη και ακραίες. Και πότε, άραγε, προκαλείται ο φόβος; Όταν ο άνθρωπος κινδυνεύει να χάσει τα κεκτημένα του. Δηλαδή, την υγεία του, την ελευθερία του και την περιουσία του.


Ένας τέτοιος φόβος «τρύπωσε» στις ψυχές των ανθρώπων, όταν οι παρολίγον διαρρήκτες αποπειράθηκαν να μπουν στα σπίτια τους, να «μαγαρίσουν» το οικογενειακό τους άσυλο και να κλέψουν την περιουσία τους.

Οι άνθρωποι, τότε, κλείνονται στα σπίτια τους, κλειδώνουν καλά τις πόρτες τους, βάζουν συναγερμούς και σιδεριές στα παράθυρά τους, γίνονται καχύποπτοι και κυρίως φοβούνται.

Σιγά-σιγά, οι άνθρωποι (και στις Σέρρες) χάνουν τη φιλοξενία τους, κοιτάζουν με δυσπιστία (ίσως και φόβο) τον κάθε άγνωστο, γεμίζουν την ψυχή τους με πανικό.

ΥΓ: Η φωτογραφία τραβήχτηκε χθες Πέμπτη(27/02) από είσοδο πολυκατοικίας της περιοχής Καλκάνη, πολύ κοντά στο κτήριο της ΔΟΥ Σερρών.

Κείμενο: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • «Οι Άθλιοι» στη θέση Κλειδί Παρακολούθησα με ενδιαφέρον ρεπορτάζ από το κανάλι ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ, όπου ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος με κραυγή απόγνωσης καλούσε το λαό να...
  • Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας ! Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικί...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 524 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200