Καβγάς μέσω ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ του τέως Δημάρχου Σερραίων και του νυν Δημάρχου Σερραίων με κατηγορίες εκατέρωθεν. Ο νυν Δήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσάφης, προσπαθεί να ακυρώσει το έργο του προκατόχου του, ο δε τέως Πέτρος Αγγελίδης προσπαθεί να υπερασπιστεί τα όσα έπραξε.


Το έργο που παρήγαγε η Δημοτική Αρχή Αγγελίδη είναι εδώ, μπροστά μας και το βλέπουμε όλοι οι δημότες. Κανένας, όσο κι αν φωνασκεί δεν μπορεί να το ακυρώσει. Είχε κι αστοχίες το έργο αυτό, είχε και λάθη αλλά κακά τα ψέματα «το άσπρο δεν γίνεται μαύρο» μέσα σε λίγους μήνες.

Η Δημοτική Αρχή Χρυσάφη θα κριθεί εν καιρώ και μακάρι να λέμε ότι πέντε(5) πράγματα έγιναν για το καλό του Δήμου Σερρών και στη θητεία αυτής της Δημοτικής Αρχής. Ο κάθε Δήμαρχος κρίνεται από το έργο του και οι φωνές «άνευ λόγου» δεν προσθέτουν τίποτα στον τόπο.

Η μεταφορά της «Πολιτείας των Ευχών» στο κέντρο των Σερρών έφερε ζωντάνια στην αγορά και πάντως είναι ως «γεγονός και τόπος εκδηλώσεων» πιο προσβάσιμος από ό,τι παλιότερα. Το εάν άναψαν 100.000 λαμπιόνια πολύ λίγο με ενδιαφέρει ως …γεγονός.

Η νέα Δημοτική Αρχή Χρυσάφη έχει το δικό της όραμα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να την εμποδίσει να το υλοποιήσει. Ωστόσο, θαρρώ ότι η αναφορά του Δημάρχου Σερραίων στο πόσα ξόδεψε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή για στολισμούς και τέτοια συναφή ήταν άκαιρη και μάλιστα στη δεδομένη χρονική στιγμή. Καλές Γιορτές !

Άποψη: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος - Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας ! Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικί...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 286 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200