Αυτές τις γιορτινές μέρες που όλος ο Δήμος έχει βάλει τα γιορτινά του και η πόλη έχει γεμίσει φώς και χρώμα, κάποιοι δεν μπορούν να χαρούν μαζί με τους Σερραίους!


Η επιλογή να δώσουμε ζωή στην Πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Κ. Καραμανλή με στολισμό,φώς, χρώμα και καθημερινές δράσεις ήταν απαίτηση όλων των συμπολιτών μας.

Ένα μεγάλο μέρος της Πολιτείας των Ευχών από φέτος επεκτείνεται στο κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή εκέι που μέχρι πέρυσι κυριαρχούσε το σκοτάδι.
Αυτή η επιλογή ήταν μία θέση της νέας δημοτικής αρχής την οποία εκπέμψαμε προεκλογικά και πιστοί στις εξαγγελίες μας την υλοποιήσαμε με αποτελέσματα εμφανή όχι μόνο στις Σέρρες αλλά και σ όλη την Ελλάδα!

Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε ,κυρίως όμως δικαίωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, που γιορτάζουν και χαίρονται μαζι μας σε μια πόλη στολισμένη όπως μας αξίζει.

Για αυτούς τους λίγους που ασχολούνται ακόμη με το χθές, τους απαντάμε ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι το αύριο!!!!!!

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Ο Δήμαρχος Σερρών,
Αλέξανδρος Χρυσάφης

Ο Δήμαρχος μπορεί να μην ονομάτησε αυτούς του "κάποιους" αλλά εμείς σας δίνουμε προς πληροφόρηση σας αυτό το link από άρθρο που δημοσιεύσαμε πριν λίγο...

Διαβάστε επίσης:

  • «Οι Άθλιοι» στη θέση Κλειδί Παρακολούθησα με ενδιαφέρον ρεπορτάζ από το κανάλι ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ, όπου ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος με κραυγή απόγνωσης καλούσε το λαό να...