Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της ιδιοκτήτριας Άρτεμις Ζιδιανάκη που έγραψε στο Facebook για να αποχαιρετήσει όλα αυτά που έζησε τα 16 χρόνια που ήταν εδώ στην πόλη μας

 

Πώς να σας το πώ...
Ηρθε η ώρα να πω Αντίο !
Η ώρα να σας πω, ενα μεγάλο ευχαριστώ!
Ευχαριστώ που αγαπήσατε το Άρτεμις,που με στηρίξατε ,μου δείξατε πόσο πολύ σας άρεσαν όλα αυτά που γευθήκατε,μου είπατε τόσο ζεστά λόγια ,που μ έκαναν να ξεχνώ τις δυσκολίες και τα εμπόδια!
Όπως λένε όμως...ο κύκλος έκλεισε.
Ήρθε η ώρα της επιστροφής στην ιδιαίτερη πατρίδα μου,την Κρήτη.
Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
Απο τη μια,η χαρά που γυρίζω στο νησί μου, που τόσο αγαπώ,
απο την άλλη η συγκίνηση του αποχαιρετισμού απο την όμορφη Μακεδονία...
Ηταν 16 χρονια γεμάτα με απίστευτες εμπειρίες,ήταν πάνω απ όλα ενα "σχολείο" ζωής το επιχειρείν, και όσα περικλύονται μέσα σ αυτό.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που δούλεψαν γι αυτή την επιχείρηση,κι ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του στην επιτυχία,όλους τους προμηθευτές, που κατά διαστήματα συνεργαστήκαμε, κι ακόμη περισσότερο αυτούς που με στήριξαν με τόση εμπιστοσύνη.
Όλους τους φίλους, τις φίλες μου
και δικούς μου ανθρώπους, που ήταν κοντά μου ο καθένας με τον τρόπο του,κι ακόμη πιο πολύ εκείνους που μου δώσανε τόση αγάπη, που έγινε η δυναμή μου σε κάθε δυσκολία.
Ευχαριστώ τα παιδιά μου που πίστεψαν και στήριξαν τη μαμά τους σε κάθε της βήμα.
Και βέβαια ευχαριστώ πολύ όλο το σερραικό κόσμο που τόσα χρόνια αγάπησε το παγωτό Αρτεμις κι όλα τα καλούδια του μαγαζιού!
Πολλοί απ αυτούς έγιναν και καλοί φίλοι και είμαι πολύ τυχερή που τους γνώρισα.!
Με μια αισιόδοξη μαντινάδα λοιπόν θα κλείσω...αφού με ξέρετε!

Πνίξε το δάκρυ με χαρά,
και τη χαρά με δάκρυ
Μια ηλιαχτίδα σε θωρεί
στου αύριο την άκρη.. .

Διαβάστε επίσης:

  • «Οι Άθλιοι» στη θέση Κλειδί Παρακολούθησα με ενδιαφέρον ρεπορτάζ από το κανάλι ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ, όπου ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος με κραυγή απόγνωσης καλούσε το λαό να...
  • Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας ! Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικί...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 450 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200