Δείτε τη ανάρτησε ο δικηγόρος Σωτήτης Τσομπανούδης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

 

Φιλικές συμβουλές προς τα πιτσιρίκια που έγραψαν το αισχρό σύνθημα στον τοίχο του 4ου Γυμνασίου-Λυκείου στις Σέρρες, χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΟΚ.

Καταρχάς είστε πιτσιρίκια ακόμη.

Κάποια στιγμή θα μεγαλώσετε, θα γίνετε εργαζόμενοι και κάποιος αντιδήμαρχος καθαριότητας θα σας αγγαρέψει να πάτε να σβήσετε ένα παρόμοιο σύνθημα που θα το χουν γράψει άτομα σαν και σας.

Θα γίνετε γονείς και δεν θα αντέχετε να βλέπουν τα μικρά παιδιά σας, που μόλις έχουν αρχίσει να διαβάζουν, τέτοιες αισχρές εκφράσεις.

Θα γίνετε αστυνομικοί και θα κουραστείτε να κυνηγάτε κάθε βράδυ πιτσιρίκια σαν και σας που θα γεμίζουν τους τοίχους συνθήματα.

Και τελικά θα γίνετε φορολογούμενοι, που όλη αυτή η διαδικασία θα επιστρέφει σε εσάς με έξοδα που πρέπει να κάνει το Κράτος για να αντιμετωπίζει παρόμοιες κουταμάρες με αυτήν που κάνατε εσείς

Εγώ ξόδεψα μια ώρα σήμερα μέχρι να βρω ανοικτό μαγαζί να πάρω άσπρο σπρέυ να σβήσω το σύνθημά σας.

Δεν θα σας μαλώσω. Απλά καθίστε και σκεφτείτε ότι ο κόσμος που θα ζήσετε δεν θα σας παραδοθεί έτοιμος, αλλά θα τον φτιάξετε εσείς.

Μην το ξαναγράψετε σας παρακαλώ.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης:

  • Η καρότσα που έγινε . . .τρέιλερ ! Δεν έχει τέλος η ελληνική ευρηματικότητα! Όπως επίσης δεν έχει τέλος και η «απάθεια», η «αδιαφορία», η «ασυνειδησία», που διακατέχει ορισμένους. Οι φωτογραφίες ...
  • Εσύ τι γυρεύεις ακόμη εκεί ; Επί της οδού Θεσσαλονίκης, απέναντι από το χώρο στάθμευσης της άλλοτε Νομαρχίας Σερρών, στέκει αλλοιωμένο από το χρόνο, μηχάνημα ελεγχόμενης στάθμευσης παροπλισ...