Τον γνωρίζουμε όλοι ως μπροστάρη στους αγώνες διαμαρτυρίας του τόπου και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ. Ευθυτενής, με δυναμισμό και φωνή που ξεσηκώνει τα πλήθη, κρατούσε τον παλμό στα συνθήματα μιας πορείας. Ταγμένος σε μια αλλαγή, που οραματίστηκε μέσα από τα μάτια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, έμεινε πιστός σε εκείνο το όραμα της «διαφορετικής αντιμετώπισης των πολιτικών πραγμάτων», μέχρι σήμερα.


Η εκλογή του, ως βουλευτής του Νομού Σερρών, έφερε ένα άλλο αέρα στο πολιτικό σκηνικό. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του αγωνιστή που είχε, έγιναν η μαγιά για τη διεκδίκηση των συμφερόντων των πολιτών του Ν.Σερρών. Ο Τζελέπης κράτησε το δυναμισμό και τον ακέραιο χαρακτήρα του παραμένοντας ο «αγαπητός Μιχάλης» για όλους τους Σερραίους συμπολίτες του. Ένας άνθρωπος πρόθυμος να ακούσει το παράπονο του αδικημένου και ακούραστος στη διεκδίκηση και στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον κάθε ένα συμπολίτη του.

Ο Μιχάλης Τζελέπης συνέβαλε στην υλοποίηση σε μία σειρά από ζητήματα, που από τη θέση του Υποδιοικητή του ΟΓΑ πρότεινε, προώθησε και πέτυχε.
Με έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκε για την επίλυση αγοροτοκτηνοτροφικών θεμάτων, πρωταγωνίστησε για την επίλυση σε μία σειρά θεμάτων, που αφορούσαν τη συνέχιση της λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης(ΕΒΖ) και την αξιοποίηση των στρατοπέδων Εμμανουήλ Παπά και Παπαλουκά.

Είναι σπουδαίο πράγματι ότι ο Μιχάλης Τζελέπης κράτησε ακέραιο το χαρακτήρα του και κατάφερε να μην αλλοτριώσει η εξουσία τα πιστεύω του και τα οράματά του. Μέσα από το σχεδιασμό του Κινήματος Αλλαγής θέτει την αγωνιστικότητα και το πάθος του στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών του. Κι αυτό είναι κάτι, που το δίχως άλλο, του το αναγνωρίζουν άπαντες!

Άποψη : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσ/φος)

Διαβάστε επίσης:

  • «Οι Άθλιοι» στη θέση Κλειδί Παρακολούθησα με ενδιαφέρον ρεπορτάζ από το κανάλι ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ, όπου ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος με κραυγή απόγνωσης καλούσε το λαό να...
  • Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας ! Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικί...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 421 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200