Από τα πρώτα βήματά μου στη Δημοσιογραφία, το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν έντονο και συνεχές.

Μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα Δελτία Ειδήσεων στη σερραϊκή τηλεόραση(σσ ΔΙΚΤΥΟ-TVS) γνώρισα καλύτερα τα προβλήματα των πολιτών του Δήμου Σερρών και πάντα στα ρεπορτάζ και στα άρθρα μου καυτηρίαζα κάθε άσχημο και λάθος που εντόπιζα και παράλληλα επικροτούσα όλα τα θετικά βήματα που γίνονταν.

Επειδή θεωρώ ότι η πόλη μας  είναι το «μεγάλο σπίτι μας» κι επειδή η ανησυχία μου για τα «κακώς κείμενα» είναι διαρκής και έντονη, αποφάσισα να συμμετάσχω στην επικείμενη εκλογική διαδικασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν είμαι πολιτικός, ούτε έχω βλέψεις πέραν του Δήμου Σερρών. Βασίζομαι στη διερευνητική ματιά μου, που πίσω από το «λάθος» και το «άσχημο», βλέπω το «σωστό» να βοηθώ να διορθωθούν όσα περισσότερα γίνεται.

Συντάχθηκα με την εμπειρία του επικεφαλής, Στέφανου Φωτιάδη. Η εμπειρία αυτή θέτει τα θεμέλια, το όραμά του δίνει την προοπτική, η δυναμικότητά του εγγυάται την πραγμάτωση του προγράμματός του και με τη θετική ψήφο των Σερραίων δημοτών, η απογείωση από τη μιζέρια και τα προβλήματα ξεκινά.
Οι Σερραίοι προτίθενται να ψηφίσουν τον Στέφανο Φωτιάδη, γιατί απέδειξε ότι ΞΕΡΕΙ – ΜΠΟΡΕΙ – ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ. Οι Σερραίοι γνωρίζουν τον άνθρωπο και δημοσιογράφο, Ιορδάνη Ξανθόπουλο. Ξέρουν  καλά ότι είναι ο «δικός τους άνθρωπος».

ΥΓ: ο Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσιογράφος) είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών με την παράταξη «ΣΕΡΡΑΣ» και τον Στέφανο Φωτιάδη

Διαβάστε επίσης: