Με κύρια τα συνθήματα της εντιμότητας και της διαφάνειας πορεύεται στον προεκλογικό αγώνα η παράταξη «Ενότητα Αμφιπολιτών», επικεφαλής της οποίας είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φράστανλης.

Η προσπάθεια που γίνεται στοχεύει στη σύνθεση της εμπειρίας που έρχεται από το παρελθόν και στην ανανέωση που κρίνεται από τους ανθρώπους της παράταξης ως επιβεβλημένη.
Μάλιστα, στο έντυπο υλικό, που ήδη διαθέτουν και διανέμουν οι άνθρωποι του συνδυασμού «Ενότητα Αμφιπολιτών», οι επικείμενες εκλογές χαρακτηρίζονται ως «ευκαιρία συνάντησης» και «συμπόρευσης» όλων των δημιουργικών δυνάμεων της εν λόγω περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

  • «Οι Άθλιοι» στη θέση Κλειδί Παρακολούθησα με ενδιαφέρον ρεπορτάζ από το κανάλι ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ, όπου ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος με κραυγή απόγνωσης καλούσε το λαό να...
  • Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας ! Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικί...