Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση!

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Οι γάμοι του χειμώνα έχουν έναν μοναδικό ρομαντισμό και μαγεία που αντικατοπτρίζονται σε κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης. Αν για τον στολισμό της εκκλησίας, τη δεξίωση και την επιλογή των βερών έχετε κανονίσει τα πάντα, μια από τις σημαντικές επιλογές που πρέπει να γίνουν από την πλευρά του κουμπάρου, είναι τα στέφανα γάμου. Τα στέφανα πρέπει να ανταποκρίνονται στην εποχή και τον καιρό, δημιουργώντας μια αρμονική χειμερινή σύνθεση.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη συζήτηση στην πόλη για την κατάσταση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου που βρίσκεται εντός του Κεντρικού Πάρκου των Σερρών.

ή μήπως και τα τρία μαζί;;
Μια μεγάλη αυτοδιοικητική πορεία που ξεκίνησε το 2011 (με τη θέση του Προέδρου Σκουτάρεως) και όμοια της πρέπει να ψάξουμε πολύ σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας να δούμε αν υπάρχει γιατί 4 χρόνια Πρόεδρος και 3 στα 3 σερί Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος με 3 διαφορετικούς Δημάρχους δεν ξέρουμε αν ξανάγινε!

Τι είναι αυτό που σε ώθησε για αυτήν τη συμμετοχή;

Είναι αυτό που συμβαίνει στο Δήμο μας. Η απραξία και η νωθρότητα που έχει επικρατήσει.

Γράφει ο Κουφοτόλης Α. Νικόλαος (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΕΝΤΟΣ)

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση όλοι γνωρίζουν ότι έχει μια κυρίαρχη αποστολή. Να υπηρετεί, να αναδεικνύει και να θέτει προτεραιότητες, ορθής διαχείρισης  της καθημερινότητας και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στη βάση μιας ολοκληρωμένης ατζέντας. Ενός προγράμματος συγκεκριμένου με άμεσο αντίκτυπο στον πολίτη.  

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 241 επισκέπτες