serreslife

Το πρωτάθλημαθα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου 2013 έως και τις 2 Ιουνίου 2013 στο κλειστό Κολυμβητήριο των Σερρών.

Στις Σέρρες φιλοξενείται το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης κατηγορίας Κορασίδων Β΄ , το οποίο θα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου 2013 έως και τι; 2 Ιουνίου 2013 στο κλειστό Κολυμβητήριο των Σερρών .

Κάλεσμα στους Σερραίους να παρακολουθήσουν τους σημαντικούς αγώνες έκαναν ο πρόεδρος τουΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός κ. Βασίλης Χατζημιχαηλίδης και ηέφορος και ταμίας της Συγχρονισμένης ΚολύμβησηςΜΓΣ Πανσερραϊκός κ. Θωμαή Θεοδωρίδου κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρεχώρησαν αναφορικά με τους αγώνες.

Ο κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, τονίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου σε τέτοιου είδους διοργανώσεις , ανέφερε:« Η παρουσία μου σήμερα στην συνέντευξη Τύπου ,συμβολίζει την αμέριστη συμπαράσταση εκ μέρους του ΟΠΑΚΠΑ του δήμου Σερρών ,σε αυτή την πολύ μεγάλη οργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο στην πόλη μας . Θα ήθελα να δηλώσω ότι θα είμαστε αρωγοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε τέτοιου είδους μεγάλες εκδηλώσει με όσα μέσα διαθέτει ο δήμος και θα ήθελα να συγχαρώ στον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό για την μεγάλη επιτυχία να φέρει το πρωτάθλημα στην πόλη μας. Θάθελα να σα σπω ότι πριν ασχοληθώ με τα κοινά, με το κολυμβητήριο δεν είχα πολύ επαφή και πιστέψετεότι το άθλημα της κολύμβησης με έχει κερδίσει . Το πάθος και ο ενθουσιασμός που δείχνουν οι άνθρωποι της διοίκησης του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού με συνεπαίρνει και μένα μαζί τους, με συμπαρασύρει στο να είμαι και γω ως απλός φίλαθλος εκεί παρών σε κάθε τέτοιου είδους διοργανώσεις . Καλώ λοιπόν από το βήμα αυτό όλους τους Σερραίους δημότες να μην χάσουν αυτή την μεγάλη συνάντηση ,πραγματικά θα κερδίσουν πάρα πολλά ,είναι κάτι πολύ όμορφο που δεν το ζούμεκάθε μέρα στην πόλη μας».

serreslife

Ο κ. Βασίλης Χατζημιχαηλίδης ευχαριστώνταςτην ΚΟΕ και καλώντας τους Σερραίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες ,τόνισε « Θέλω να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας που μας εμπιστεύθηκε το πρωτάθλημα αυτό που διοργανώνειο ΜΓΣ Πανσερραϊκός μαζί με την ΚΟΕ ,για να μας το εμπιστευθούν έγινανπάρα πολλοί αγώνες και με πάρα πολλά επιχειρήματα Αποτελεί μια ανάσα οικονομική ανάσα για την πόλη μας η έλευση τόσο πολλών αθλητών και αυτό που θα μπορέσω να υποσχεθώ είναι ότι αν είχαμε μεγαλύτερο κολυμβητήριο όπως το ζητούμε εδώ και χρόνια θα μπορούσαμε να έχουμε πολλές τέτοιες εκδηλώσεις κάθε χρόνο και να έχουμε ένα υψηλό επίπεδο αθλητισμού και συγχρόνως να έχουμε ένα μεγάλο αριθμός ανθρώπων φιλοξενουμένων για να αφήνουν τα χρήματα τους και να πηγαίνουμε καλύτερα οικονομικά . Ο Πανσερραϊκός όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιείται στον αθλητισμό με κοινωνική ευθύνη και προσπαθεί πάντα το καλύτερο για την πόλη ,τον νομό μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Θωμαή Θεοδωρίδου που έτρεξε για να έχουμε μια άψογη διοργάνωση, να ευχαριστήσω τους γονείς ,τους χορηγούς μας που χωρίς την δική τους οικονομική συμβολή θα ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί αυτό το πρωτάθλημα».

« Η συγχρονισμένη Κολύμβηση ξεκίνησε το 1987 από τις Σέρρες και αυτή την στιγμή είμαστε μια ομάδα που πρωταγωνιστούμε πανελλήνια στις μεγάλες κατηγορίες των αθλητριών μας . Σε αυτές τις μικρές ηλικίας της κατηγορίας Κορασίδων Β΄ που θα γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ,δηλαδή αθλήτριες 10,11και 12 ετών έχουμε μια καλήθέση και ελπίζουμε τώρα στο πρωτάθλημα που θα γίνει στην έδρα μας θα πάρουμε μία καλύτερη θέση ,ελπίζοντας ότι θα είμαστε μέσα στα μετάλλια» σημείωσε η κ. Θεοδωρίδου.

Η κ. Θεοδωρίδου σχετικά με την συμμετοχή των αθλητριών και το πρόγραμμα των αγώνων τόνισε ««Έρχονται πάρα πολλές ομάδες, δεκαέξη ομάδες, και ο αριθμός των αθλητριών αγγίζει τις 230 -240 συμμετοχές .Οι αθλήτριες σε αυτή την μικρή ηλικία όπως γνωρίζετε συνοδεύονται από τους γονείς τους ,οπότε πιστεύω ότι αυτό το τριήμερο Παρασκευή, Σάβατο ,Κυριακή η πόλη μας θα γεμίζει με ξένους και πιστεύω ότι όλοι μας θα τους φιλοξενήσουμε και θα μείνουν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία μας ,διότι οι Σερραίοι έχουν να καυχώνται σε αυτό τον τομέα ότι είμαστε μια φιλόξενη πόλη. Από τον Πανσερραϊκό θα συμμετέχουν 23 αθλήτριες Οιαγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το απόγευμα με προκριματικούς ντουέτου και σόλο ,περίπου 25 σόλο και 25 ντουέτα ,το Σάββατο το πρωί έχουμε τιςφιγούρες και το απόγευμα είναι ο τελικός του σόλο ,όπου και θα γίνει η επίσημη έναρξη ,μι α όμορφη έναρξη με την μπάντα των Σερρών και θα ξεκινήσουν οι αγώνες με το θεαματικό άθλημα το combo που αποτελείται από 10 αθλήτριες .Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν το πρωί της Κυριακής και θα γίνουν οι τελικοί του ντουέτου και τα δώδεκα ομαδικά που θα μπουν στους τελικούς .Έτσι θα λήξουν οι αγώνες .Πιστεύω να μας τιμήσουν οι Σερραίοι με την παρουσία τους».

Αναφερομένη στους φορείς και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην διοργάνωση η κ. Θεοδωρίδου ,δήλωσε: « Όπως γνωρίζεται η πόλη μας έχει οκτώ χρόνιανα πάρει πρωτάθλημα και η ΚΟΕ μετά από μεγάλο αγώνα που έκανε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας αποφάσισε να μας δώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ,φυσικά με την βοήθειακάποιων φορέων της πόλης .Αν δεν είχαμε την βοήθεια των φορών στις κρίσιμες ώρες που περνάμε ,καταλαβαίνετε ότι θα ήταν αδύνατον να πάρουμε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα . Συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών τον κ. Μωυσιάδη ,τον δήμαρχο Σερρών κ. Αγγελίδη και την δημοτική αρχή, τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ τον κ.Χατζημαργαρίτη και επίσης τον σύλλογο Ξενοδόχων ,γιατί εάν τα ξενοδοχεία δεν μα βοηθούσαν δεν θα παίρναμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ,στο τσαφ πετύχαμε να το πάρουμε και κείνο με οικονομικούς όρους . Έχουμε και άλλους φορείς που βοήθησαν όπως τα ΚΤΕΥΛ και ιδιώτες ,που βοήθησαν οικονομικά έτσιώστε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα φιλοξενίας κάποιων αθλητριών που μπαίνουνστις οκτάδες».

Δήμητρα Μετόκη

Διαβάστε επίσης:

  • Ο "νέος Τσιμίκας" κλείνει στη Βίλεμ Ο Πανσερραϊκός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι ομάδα που παράγει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μελλοντικά αναδεικνύονται σε σούπερ περιπτώσεις. Χαρακτη...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 457 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200