Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα γίνει ο αγώνας της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου (στις 18:00) μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο αγώνας θα γίνει με ανοιχτά μόνο τα δύο πέταλα για τους φιλάθλους, όπως είχε γράψει από τις 24 Οκτωβρίου το ertnews, ενώ θα επιτραπεί σε ορισμένο αριθμό ατόμων (35 άτομα) δημοσιογράφων και τεχνικών, να βρεθούν στην ανατολική κερκίδα του Δημοτικού γηπέδου για την κάλυψη της αναμέτρησης.

Την απόφαση για την επαναλειτουργία του γηπέδου πήρε σήμερα η Επιτροπή ελέγχου σταδίων λαμβάνοντας υπόψη νέα στοιχεία. Ουσιαστικά η Επιτροπή αδειοδοτεί τη μερική χρήση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου που είναι ασφαλή. Στην παρούσα φάση δεν θα λειτουργεί η Δυτική κερκίδα έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποξήλωσης του μεταλλικού στεγάστρου.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής έγινε παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσου Καζία ο οποίος μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε ικανοποιημένος, ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα υπογραμμίζοντας ότι ο κάθε αγώνας θα είναι γιορτή για την πόλη. Η άδεια για την επαναλειτουργία του γηπέδου είναι διάρκειας ενός μήνα και στη συνέχεια η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα δεδομένα εκείνης της περιόδου.


Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...