Το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κατέκτησε η Ηλιάνα Τριανταφύλλου  με άλμα στα 4,10 μέτρα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18, αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες 93 και του Σάββα Κεφαλίδη, συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο κλειστού στίβου στην κατηγορία των γυναικών ενώ στην ίδια κατηγορία το καλοκαίρι είχε κατακτήσει και πάλι το ασημένιο μετάλλιο πίσω από την Πόλακ.

«Στόχος μας ήταν να μπούμε στα μετάλλια. Το πετύχαμε. Το καλοκαίρι πίσω από την Πόλακ. Τώρα πίσω από την Νικόλ. Στόχος το Πανευρωπαϊκό του καλοκαιριού» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης. Η Σερραία πρωταθλήτρια επιχείρησε και στα 4,20 μ. αλλά είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Νικόλ Κυριακοπούλου, με καταγωγή από τον Εμμανουήλ Παπά Σερρών, με επίδοση 4.30. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεπέρασε τη θλάση που την ταλαιπωρούσε και στέφθηκε για πρώτη φορά από το 2015 πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Την τριάδα του πρωταθλήματος έκλεισε η Αμαλία Φλώρα-Δημητριάδου (ΓΣ Κηφισιάς) που ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ με 4,00 μ. επίδοση που αποτελεί όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...