Με τιμώμενο πρόσωπο τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 με την Εθνική ομάδα Βασίλη Τσιάρτα ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός θα διοργανώσει το 6ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας.

Η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 (επίσημη έναρξη στις 11:30 ) στις εγκαταστάσεις  των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού (πάρκο Ομόνοιας). «Τα λιονταράκια μας σας περιμένουν για να δώσουμε όλοι μαζί ένα ζωντανό μήνυμα αλληλεγγύης που πραγματοποιεί μόνο ο Πανσερραϊκός» είναι το κεντρικό σύνθημα στο φετινό τουρνουά. Η δράση εντάσσεται στη Διεθνή ημέρα αθλητισμού για την ανάπτυξη και την ειρήνη.

Είναι   η 6η   χρονιά στην Ελλάδα που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιούν καμπάνια στο πλαίσιο του 1ου  και  2ου  στόχου των 17 Global Goals  για την Βιώσιμη ανάπτυξη ως το 2030  των Ηνωμένων Εθνών.

Η δράση εντάσσεται στην Παγκόσμια Ημέρα αθλητισμού για την ανάπτυξη και την ειρήνη 2019 που έχει ορισθεί να τιμάται στις  6 Απριλίου. Εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα η δράση θα περιλαμβάνει και συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα-Ρούχα-Παιχνίδια-Φάρμακα, τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...