Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε σήμερα ο Στράτος Βουλγαρόπουλος. Ο 18χρονος σέντερ (2.18), με καταγωγή από το Γόνιμο, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα των «κίτρινων» στις 14 Νοεμβρίου 2018, στο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς με την Ντνίπρο (για το FIBA Europe Cup), ενηλικιώθηκε στις 31/10/2018 και δεσμεύτηκε με το τμήμα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Βουλγαρόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΑΓΣ Ρούπελ Σιδηροκάστρου, απ’ όπου το 2014 πήρε μεταγραφή για τον ΚΑΟ Δράμας. Από τη Δράμα ο μικρός πήγε αμέσως στη Θεσσαλονίκη για την GBA, όταν τη γνωστή Ακαδημία είχαν από κοινού οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας. Από εκεί ο μικρός έκανε το μεγάλο βήμα για τον Άρη, έχοντας φορέσει προηγουμένως τη φανέλα της Εθνικής Παίδων.

Την τελευταία διετία ήταν μέρος της εφηβικής ομάδας του Άρη, ενώ είναι και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Τον Αύγουστο του 2017, δε, συμμετείχε στο Basketball Without Borders που διοργανώθηκε στο Ισραήλ από το ΝΒΑ και τη FIBA, στο οποίο προσκλήθηκαν οι 40 καλύτεροι, σύμφωνα με την κρίση των διοργανωτών, γεννημένοι το 2000 καλαθοσφαιριστές.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ Άρης στο διαδίκτυο, ο Βουλγαρόπουλος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να φοράω τη φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως ο Άρης. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας και στις απαιτήσεις που υπάρχουν πάντα, όταν είσαι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με το κεφάλι κάτω, προκειμένου να βελτιώνομαι και να καθιερωθώ στον Άρη».

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...