Αναβάλλεται έως ότου συναντήσουν τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη η Διαμαρτυρία των μικροπωλητών λαϊκών αγορών, οι οποίοι αντιτίθενται στο σχέδιο νόμου που θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση σε σχέση με την διεξαγωγή και την λειτουργία των λαϊκών.


Το εάν και πότε θα γίνει η Διαμαρτυρία στις Σέρρες, θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις που θα λάβουν οι μικροπωλητές από τον υπουργό κύριο Γεωργιάδη.

Updated 18/2

Σε διαμαρτυρία κατά του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές θα προχωρήσουν παραγωγοί και μικροπωλητές την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, το πρωί, μπροστά από το διοικητήριο της πόλης, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου μεταξύ εκπρόσωπων της κυβέρνησης και συνδικαλιστών των λαϊκών αγορών από όλη τη χώρα, η κυβερνητική πλευρά θα περιμένει τις προτάσεις των σωματείων και των ομοσπονδιών της χώρας μέχρι και σήμερα, Τετάρτη. Στη συνέχεια θα τις επεξεργαστεί και θα τεθεί σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου. Στο τέλος Φεβρουαρίου, πάντα σύμφωνα με την κυβέρνηση, θα ψηφιστεί και θα τεθεί σε άμεση εφαρμογή.

Σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία του, οι βασικές διατάξεις του παραμένουν. Έτσι, αν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει, τον Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι πλειστηριασμοί των θέσεων που κατέχουν σήμερα οι πωλητές των λαϊκών αγορών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 328 επισκέπτες