serreslife

Με εννέα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Κρόνου Σερρών από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που διεξήχθη στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.

Κώστας Γκαρίπης κατέκτησε τρία χρυσά στα 105 κιλά, ο Νίκος Σεραφειμίδης τρία αργυρά στα στα 94 κιλά και η Χριστίνα Τερζή τρία χάλκινα μετάλλια 63 κιλά. «Η πολύ καλή δουλειά που κάνουμε στις Σέρρες αρχίζει να φέρνει αποτελέσματα. Μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντινίδη ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να αναδείξουμε νέα παιδιά και να αναβαθμίσουμε και πάλι τη Σερραϊκή άρση βαρών. Θέλουμε να πάμε ψηλά και πάλι την άρση βαρών στο Νομό μας. Έχουμε την παράδοση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξαναφέρουμε μεγάλες επιτυχίες στις Σέρρες» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Κώστας Γκαρίπης.


Ο Κώστας Γκαρίπης που είχε πάρει την 14η θέση (94 κιλά) στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο το 2008 καθοδηγεί με την τεράστια εμπειρία του τα νέα παιδιά και όταν χρειαστεί να βοηθήσει τον σύλλογο αγωνίζεται όπως έκανε και στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.


Η Χριστίνα Τερζή που συμμετείχε για 2η φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα είπε στην ΕΡΤ Σερρών: 
«σίγουρα είμαι ικανοποιημένη από την 3η θέση αν και στις δυνατότητες μου ήταν και καλύτερες επιδόσεις. Η διοργάνωση ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων και είναι σημαντικό ότι οι διοργανωτές κατάφεραν να φέρουν πολύ κόσμο στους αγώνες και να κινητοποιήσουν την τοπική κοινωνία που αγκάλιασε την άρση βαρών».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...