Μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα δοθεί στην κυκλοφορία ο κεντρικότερος εμπορικός δρόμος της πόλης των Σερρών, η οδός Ερμού, που παραμένει κλειστή από τις 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης η ασφαλτόστρωση έχει ολοκληρωθεί και απομένει η ανακατασκευή των διαβάσεων και των χώρων φορτοεκφόρτωσης, που θα κατασκευαστούν με κυβόλιθους.«Δεν φοβηθήκαμε το πολιτικό κόστος. Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου εκτελέστηκε το έργο στο κέντρο της πόλης γιατί πιστεύουμε στην αναγκαιότητά του και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γκότσης, σημειώνοντας η επόμενη φάση του έργου προβλέπει την εγκατάσταση οδοφωτισμού με την προμήθεια και τοποθέτηση 23 νέων ιστών και φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, στις οδούς Δ. Σολωμού και Τσαλοπούλου.

Ξεκινούν νέες ασφαλτοστρώσεις
Στο μεταξύ από σήμερα μέχρι και την επόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες και ασφαλτόστρωσης στις οδούς 8ης Μαΐου ( στο τμήμα μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Κιουταχείας), Σαράντα Εκκλησιών, Ραιδεστού (από την συμβολή της με την οδό Σπετσών ως την συμβολή της με τον οδό Χρ.Σμύρνης), Θεσσαλονίκης (από την συμβολή της με την Κ.Καραμανλή ως την συμβολή της με την οδό Ραιδεστού),Κερασούντος(στο τμήμα μεταξύ των οδών Ραιδεστού και Δυτ.Θράκης) και Χαρ.Τρικούπη(στο ύψος μπροστά από το 18ο Δημοτικό Σχολείο).

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: