Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

serreslife

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα πρόγραμμα κατάρτισης στην0 επιχειρηματικότητα με τον τίτλο «Εργαστήρια Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Ιδεών & Σχεδίων». Σκοπός του προγράμματος είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες φοιτητές και πτυχιούχους με τις διαδικασίες σύλληψης και ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, να τους καταρτίσει στις διαδικασίες επιχειρηματικού σχεδιασμού και να τους παρακινήσει και να τους υποστηρίξει να αναπτύξουν δικές τους επιχειρηματικές ιδέες και δραστηριότητες.

Τα «Εργαστήρια» θα διενεργούνται κάθε Τρίτη 12:00 - 13:00 από 5/11/2013 έως 17/12/2013 στο χώρο του ισόγειου αμφιθεάτρου του Κέντρου Ερευνών, Συμβουλευτικής και Συστημάτων Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Σερρών. Τα επικρατέστερα επιχειρηματικά σχέδια θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που θα διεξαχθούν το 2014 στην Ελλάδα και διεθνώς.

Επίσης, οι ομάδες που θα διακριθούν θα είναι οι δυνητικοί δικαιούχοι σε μελλοντικές εκδηλώσεις και δράσεις της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, όπως εκπαιδευτικές επισκέψεις, σχολεία επιχειρηματικότητας, προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας Νέων (όπως το πρόγραμμα Θυρίδες Επιχειρηματικότητας), κ.α. Στα «Εργαστήρια Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Ιδεών & Σχεδίων» μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, πτυχιούχοι/ απόφοιτοι του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και οι πτυχιούχοι άλλων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 281 επισκέπτες