Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Εξάλλου, το να φοράτε ένα σουτιέν που δεν σας καλύπτει και δεν σας ταιριάζει ακριβώς, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο την αίσθηση που έχετε, αλλά ακόμα και τη διάθεση, μέχρι και τη σωματική σας υγεία.


Ένα σουτιέν, για παράδειγμα, που δεν προσφέρει επαρκή υποστήριξη μπορεί να βλάψει τη στάση σας και να προκαλέσει πόνο στον αυχένα, την πλάτη και τους ώμους σας.
Το σουτιέν σας επηρεάζει επίσης το πόσο καλά εφαρμόζουν τα ρούχα σας στο σώμα σας. Ανάλογα με την εφαρμογή, αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να νιώσετε υπέροχα με την εμφάνισή σας ή να σας κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια. Για τον λόγο αυτό, το στιλ και το μέγεθος του στήθους σας, θα σας οδηγήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο σουτιέν, προκειμένου να απολαμβάνετε καθημερινά άνεση και εμφάνιση.




Όσες γυναίκες έχουν μικρό ή ανόμοιο στήθος, τότε η ιδανική επιλογή είναι ένα υψηλής ποιότητας σουτιέν με ενίσχυση, το οποίο θα δώσει μια φυσική ανόρθωση τονίζοντας όμορφα το μπούστο. Χάρη στην ειδική τους σχεδίαση, τα σουτιέν που διαθέτουν ενίσχυση προσφέρουν μια φυσική και διακριτική ώθηση στο στήθος, χαρίζοντας μια όμορφη και λεία διαμόρφωση κάτω από τα ρούχα, ειδικά εάν φοράτε διαφανή υφάσματα και χρειάζεστε τέλεια εφαρμογή πάνω σας.
Από την άλλη πλευρά, όσες γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος χρειάζονται ένα μαλακό σουτιέν με φαρδιές τιράντες για μεγαλύτερη υποστήριξη και δυνατότερο κράτημα. Πολλές γυναίκες με μεγάλο στήθος αναζητούν συχνά σουτιέν minimizer, τα οποία καλύπτουν πλήρως το στήθος και το κάνουν να φαίνεται μικρότερο. Διαθέτουν φαρδιές τιράντες και φαρδιά πλάτη που βοηθούν τη γυναίκα να ανακουφιστεί από πόνους και δυσφορία στον κορμό.
Αν πάλι μια γυναίκα αναζητά απλώς την απαραίτητη τόνωση που θα την κάνει να ξεχωρίσει, ένα push-up σουτιέν με έξτρα ενίσχυση είναι ιδανικό! Ειδικά σχεδιασμένο για να τονίζει το στήθος και να αναδεικνύει όμορφα και απαλά το γυναικείο μπούστο, αποτελεί την απόλυτη επιλογή κάθε γυναίκας.


Φυσικά, πέρα από τη φυσική διαμόρφωση τους στήθους, υπάρχουν και άλλες συνθήκες που επηρεάζουν την επιλογή του σουτιέν, όπως είναι μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα, ο αθλητισμός ή η εγκυμοσύνη. Στην πρώτη περίπτωση, μια γυναίκα είναι απαραίτητο να κινηθεί προς αθλητικά σουτιέν triaction, που είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν ερεθίζουν το δέρμα ενώ διαθέτουν αεριζόμενα τμήματα για στεγνή αίσθηση και προσφέρουν στήριξη που διαρκεί καθώς και σχεδίαση με τεχνολογία Dri-FIT, για να ακολουθείται η φυσική κίνηση του κάθε σώματος και να αποτρέπει τη συσσώρευση της υγρασίας στο στήθος.

Για την περίοδο του θηλασμού, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τις ιδιαίτερες αλλαγές που φέρνει στο σώμα και την καθημερινότητά τους η μητρότητα. Γι’ αυτό τον λόγο, προκειμένου να νιώθουν άνετα, τα σουτιέν θηλασμού με ευέλικτο σύστημά τους, ανοίγουν εύκολα με clips για να απελευθερωθεί ο μαστός και να ταΐσετε το μωρό σας οποιαδήποτε στιγμή, ενώ συγχρόνως, εφαρμόζουν άψογα στο στήθος κάθε γυναίκας αγκαλιάζοντας απαλά την περίμετρο του θώρακα για να προσφέρουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Στο Εσώρουχα Anelia μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σουτιέν υψηλής ποιότητας από επώνυμες εταιρείες σε μοναδικές προσφορές! Κομψά σουτιέν push-up, με ελαφριά ή έντονη ενίσχυση για να τονίσετε το στήθος ή ανάλαφρα σουτιέν big cups για όσες φοράτε μεγάλα μεγέθη. Ανακαλύψτε ακόμα σουτιέν με μπανέλα ή χωρίς μπανέλα, με τιράντες ή strapless, βαμβακερά, σατέν ή δαντελωτά, τα οποία ανάλογα την προσωπικότητα και τις ανάγκες κάθε γυναίκας, προσφέρουν τέλεια εφαρμογή στο στήθος, δροσερή αίσθηση, απόλυτη ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη γοητεία και τη θηλυκότητά σας!
Ανακαλύψτε πανέμορφα σχέδια σε επώνυμα σουτιέν Triumph και Sloggi, για να αισθάνεστε σιγουριά και αυτοπεποίθηση όσες ώρες τα φοράτε! Η καινοτόμα κατασκευή τους και ο μοντέρνος σχεδιασμός τους προσφέρουν μοναδική άνεση, καθώς εφαρμόζουν άψογα στο σώμα ανάλογα το είδος του στήθους σας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας και αποκτήστε το εύκολα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα με δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 45,00€!

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...