Η Volterra Α.Ε., παραγωγός και πάροχος ενέργειας, μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου AVAX Α.Ε. αποτελεί πλέον μέλος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος.

Πέραν από το βασικό της σκοπό, που είναι η παροχή υπηρεσιών με ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλή τεχνογνωσία σε όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής, εμπορίας και προμήθειας προϊόντων ενέργειας, η Volterra έχει στόχο τη δημιουργία ενός ξεκάθαρου επικοινωνιακού πλαισίου, το οποίο παρέχει στο καταναλωτικό κοινό στο οποίο απευθύνεται (νοικοκυριά και επιχειρήσεις), πλήρη και κατανοητή ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, χωρίς κρυφά νοήματα και παραλείψεις. Γιατί, για τη Volterra, η αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς των πελατών της, αποτελεί πρωταρχικό ζητούμενο.

Σε εκπλήρωση των ανωτέρω ήρθε και η συμμετοχή της σε έναν φορέα που έμπρακτα μεριμνά για την διαφύλαξη της ποιότητας της επικοινωνίας και για την ανάδειξη της αξίας της επικοινωνίας και της εταιρικής υπευθυνότητας, για τη βιώσιμη  ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Λίγα λόγια για τον ΣΔΕ:
Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων (WFA),  ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί  το θεσμικό όργανο των διαφημιζόμενων. Η δράση του επικεντρώνεται σε θέματα εμπορικής επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας. Σκοπός του είναι η προάσπιση της εύρυθμης λειτουργίας του χώρου της εμπορικής επικοινωνίας, προς όφελος των διαφημιζομένων, αλλά και όλων των εταίρων (stakeholders) του συγκεκριμένου χώρου και φυσικά του καταναλωτή. Μέλη του είναι επιχειρήσεις  -ανεξαρτήτως μεγέθους- που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομίας και διαφημίζονται ή σκοπεύουν να διαφημιστούν και οι οποίες μοιράζονται το όραμα για κοινωνικά υπεύθυνη, ποιοτική και αποτελεσματική εμπορική επικοινωνία. Είναι θεσμικός συνομιλητής της Κυβέρνησης και όλων των φορέων του χώρου της επικοινωνίας. Πέραν της θεσμικής εκπροσώπησης, προσφέρει στα μέλη του συνεχή ενημέρωση και ευκαιρίες εκπαίδευσης & δικτύωσης.

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου και στον επίσημο ιστότοπο της Volterra, εδώ.

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 236 επισκέπτες