Ψάχνετε για το τέλειο κόσμημα για ένα υπέροχο δώρο στη φίλη ή τον φίλο σας; Τι καλύτερο από ένα κόσμημα, που με τη λάμψη και τη διακριτική του γοητεία, θα κάνει για πάντα χαρούμενο τον παραλήπτη του!


Βραχιόλια charm
Τα βραχιόλια charm είναι casual, μοναδικά και ιδανικά για ένα γλυκό δωράκι. Συμβολίζουν την αγάπη, τη φιλία, ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θέλεις να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Φυσικά πάνω απ’ όλα θεωρούνται σύμβολο καλής τύχης, την οποία ευχόμαστε έτσι στον παραλήπτη του με κομψό και γοητευτικό τρόπο! Ένα παιχνιδιάρικο δώρο που ταιριάζει εξαιρετικά με κάθε περίσταση!

Χρυσό κολιέ
Μερικά πράγματα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα! Τα χρυσά κολιέ με το διαχρονικό τους στυλ και την απαράμιλλη διακριτική τους γοητεία αποτελούν κόσμημα που κάνει τη διαφορά, κάθε φορά που χαρίζεται για δώρο. Συνδυάστε το με ένα αρχικό ή μονόγραμμα σαν μενταγιόν και είναι βέβαιο ότι έχετε πετύχει το τέλειο δώρο!

Faux δαχτυλίδια
Τα faux δαχτυλίδια που διαθέτουν όλοι οι επώνυμοι οίκοι μόδας προσφέρουν εξαιρετικό καθημερινό στυλ σε προσιτή τιμή. Βρείτε υπέροχα σχέδια διακοσμημένα με σύγχρονες λεπτομέρειες, ματάκια ή όμορφα σύμβολα, που συνδυάζονται εύκολα με ένα casual και όχι μόνο, look. Αναμφισβήτητα μια top κατηγορία στις προτάσεις δώρων!

Κλασικά χειροποίητα βραχιόλια
Τα χρυσά χειροποίητα βραχιόλια είναι μια αξιαγάπητη επιλογή με κλασική ομορφιά για δώρο! Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων που διατίθεται σε βραχιόλια, προσφέρει πολλές ιδέες προκειμένου να διαλέξετε: από ένα διακριτικό minimal βραχιόλι, μέχρι κάτι πιο εκκεντρικό διακοσμημένο με πέτρες!

Stud σκουλαρίκια καρφωτά
Ψάχνετε για ένα δώρο που είναι λιγότερο glam αλλά να κυριαρχεί με τη minimal γοητεία του; Παρόλο που μπορεί να φαίνονται απλά, τα καρφωτά σκουλαρίκια είναι μια σταθερά αξιόπιστη επιλογή για το στυλ κάθε γυναίκας. Κομψά, διακριτικά, αλλά και εντυπωσιακά με τον δικό τους τρόπο, τα χρυσά καρφωτά σκουλαρίκια γοητεύουν ως δώρο με την πρώτη κιόλας ματιά.

Ρολόγια ανδρικά και γυναικεία
Από μια σωστή λίστα με ιδέες για δώρα δεν μπορούν να λείπουν τα ρολόγια χειρός. Μέσα από τις υπέροχες συλλογές που διαθέτουν όλοι οι επώνυμοι οίκοι του είδους, προσφέρονται εξαιρετικές προτάσεις τόσο σε ανδρικά όσο και σε γυναικεία ρολόγια. Ένα στυλάτο και πρακτικό δώρο που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χωρίς καν προσπάθεια.

Όλα τα κορυφαία κοσμήματα εδώ!
Τώρα που έχετε τη λίστα με τις ιδέες για τα δώρα σας, δεν μένει κάτι άλλο από μια επίσκεψη στο Kosmima24 για να ολοκληρώσετε με άνεση και… σε εξαιρετικές τις αγορές σας. Η ανεπανάληπτη συλλογή του Kosmima24 με εξαιρετικά χειροποίητα κοσμήματα, κοσμήματα από επώνυμους οίκους και ρολόγια από top brands σας περιμένει για να διαλέξετε τα δώρα σας! Επισκεφθείτε το online store της εταιρίας komsima24.gr ή κάντε μια βόλτα από τον εκθεσιακό της χώρο στην Πτολεμαίων 31 στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσετε τις υπέροχες αγορές σας!



Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 806 επισκέπτες