Ήταν πολλοί οι λόγοι για τους οποίους θέλαμε να επισκεφτούμε το Άρωμα Αυλής και τελικά αποκτήσαμε άλλους τόσους ώστε να θέλουμε να ξαναπάμε!

Η δύναμη ενός εστιατορίου βρίσκεται στο μενού του και το Άρωμα Αυλής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με αυτό! Οι πρώτοι του θαμώνες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια έξω "στην πιάτσα" αφήνοντας την ωραία αίσθηση που έχουν τα Κυριακάτικα τραπέζια και η κουζίνα της μαμάς.

Θα το επιβεβαιώσουμε κι εμείς!

Ανοίγοντας τον κατάλογο δεν ξέραμε τι να επιλέξουμε. Κάθε πιάτο μοιάζει τόσο... λιμπιστικό! Και είναι!!!

Τιμώντας τις σαλάτες εποχής, καταλήξαμε σε βραστά λαχανικά που έρχονται σερβιρισμένα με μια υπέροχη σως λαδολέμενου! Η καλή πρώτη ύλη και το μεράκι που υπάρχει στην κουζίνα φάνηκαν ακόμη και από το τόσο απλό, φαινομενικά, πιάτο!

Συμπληρώσαμε το τραπέζι μας με λουκουμάδες τυριού (να τους δοκιμάσετε οπωσδήποτε), πατάτες με αυγά (σαν της μαμάς!) και ριζότο μανιταριών.

Επιλέξαμε για κυρίως μπριζολάκια λαιμού με bbq sauce, τηγανιά κοτόπουλου με μανιτάρια και μουστάρδα και συκώτι σχάρας. Όλα καλομαγειρεμένα, φρέσκα, συνοδευμένα με τα απαραίτητα,  νοστιμότατα και προσεγμένα χωρίς τάσεις εντυπωσιασμού. Οι γεύση μιλούν από μόνες τους!

Η καλή Ελληνική Κουζίνα στο κάθε πιάτο που σερβίρεται στο Άρωμα Αυλής.

Ο χώρος, όπως το περιμέναμε, δε θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν! Η τοποθεσία, όμως, δεν θα παύει ποτέ να συντροφεύει τις παρέες με μνήμες. Αυτός ο συνδυασμός παρόντος και παρελθόντος είναι τόσο μαγικός που η ώρα περνά χωρίς να καταλάβεις.

Φαίνεται πως το Άρωμα Αυλής ήρθε για να μείνει και να δημιουργήσει μνήμες δυνατές, που δεν ξεθωριάζουν στο χρόνο.

Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι το δίλημμα ανάμεσα σε κρεατικά και θαλασσινά ήταν μεγάλο μιας και ο κατάλογος είχε πολλά μεζεδάκια και θαλασσινά, γι’αυτό το επόμενο real taste θα περιλαμβάνει ουζάκι κάτω από τα πλατάνια και γεύσεις που... μυρίζουν θάλασσα κι ας μην την έχουμε δίπλα μας!


Δημητρίου Μαρούλη 41
Τηλέφωνο κρατήσεων: 23210 24466
Facebook: Άρωμα Αυλής

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 153 επισκέπτες