Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Eµείς, στα Γατίδης Fresh με τη δική σας υποστήριξη, στηρίζουµε για μία ακόμη χρονιά το έργο του «Μπορούµε». 
Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου υλοποιούμε την ενέργεια «Ένα ψωμί για όλους». Με κάθε αγορά ψωμιού από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, προσφέρουμε ένα ακόμη ψωμί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μέσω της οργάνωσης "Μπορούμε". 
Το «Μπορούµε» είναι µια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που στόχο έχει να περιορίσει την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα, λειτουργώντας ως κόµβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίµων και των φορέων – αποδεκτών.


Τα καταστήματα Γατίδης Fresh συμμετέχουν εδώ και τέσσερα χρόνια ως δωρητές τροφίμων και σύµφωνα µε τον τρόπο υπολογισµού του δικτύου «Μπορούµε», µόνο κατά το έτος 2016 προσέφεραν 51.271 µερίδες φαγητού.

Με τη δική σας συνδροµή και υποστήριξη θα συνεχίσουµε να προσφέρουµε τα προϊόντα μας σε συνανθρώπους µας που έχουν ανάγκη.
Η συµµετοχή όλων είναι πολύτιµη. Στήριξε κι εσύ την προσπάθειά μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, επιλέγοντας ψωμί από τα καταστήματα Γατίδης Fresh για να βοηθήσεις με αυτό τον τρόπο να φτάσει ένα ακόμη ψωμί σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες!

Για πληροφορίες και προσφορά τροφίµων, ενηµερώσου από την ιστοσελίδα www.boroume.gr, το 210 3237805 και το www.facebook.com/Boroume

Όλοι μαζί, Μπορούμε καλύτερα!

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...