deyas ktirioΆγονος κρίθηκε ο πρώτος διαγωνισμός για την ένδυση και υπόδηση των υπαλλήλων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης το πρωί της Πέμπτης. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας φτάνει τις 76.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν δύο σερραϊκές εταιρείες, ωστόσο δεν κατέθεσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να τελεσφορήσει η διαδικασία.
Σύμφωνα με τον κανονισμό, πρόκειται να ακολουθήσει δεύτερος διαγωνισμός. Εφόσον και αυτός κριθεί άγονος, ακολουθείται η διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης.
Ο Εμπορικός Σύλλογος τις προηγούμενες ημέρες ζήτησε να υπάρξει η ευκαιρία τα χρήματα της Επιχείρησης να δοθούν αποκλειστικά σε σερραϊκά καταστήματα με στόχο να ανασάνει οικονομικά η αγορά.


Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι καταστηματάρχες που αντέδρασαν στη διενέργεια του διαγωνισμού, αφού τα προηγούμενα χρόνια το ποσό μοιραζόταν σε πολλές επιχειρήσεις.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Θεόδωρος Αραμπατζής σημείωσε πως στόχος είναι η στήριξη των επιχειρηματιών του τόπου με νόμιμες διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης: