serreslifeΑυτό είναι το κεντρικό σύνθημα των τετραήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ-ΟΤΑ σε συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών  (ΛΑΜΣ),  καθώς με την αλλαγή του ασφαλτοτάπητα της πίστας ξεκινά μία νέα περίοδος γι αυτήν.
Μάιος του 1998-Μάιος 2012, μία περίοδος συνεχούς λειτουργίας που ανέδειξαν το Αυτοκινητοδρόμιο ως ένα από τα πλέον πρωτοποριακά κι αναπτυξιακά έργα που πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Το 1998 η πίστα ξεκίνησε την πορεία της στο χρόνο και συνεχίζει ανανεωμένη, με…ταχύτητα στο μέλλον, καθώς φέτος-δεκατέσσερα χρόνια μετά-αλλάζει ο ασφαλτοτάπητάς της.



Με αφορμή τη λήξη της πρώτης αυτής περιόδου η διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ) διοργανώνει τετραήμερο εκδηλώσεων.
Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
•    Έκθεση Αυτοκινήτου-Μοτοσυκλέτας από τις σερραϊκές αντιπροσωπείες στο parking του Αυτοκινητοδρομίου (Πέμπτη 17, Παρασκευή 18, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαΐου),
•    North Truck Show με φορτηγά και νταλίκες (τράκτορες) με διαγωνισμό αερογραφίας, καλαισθησίας καμπίνας, χρονομετρημένους γύρους, δυναμομέτρηση και εκκινήσεις  dragster (πρωί Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής 18-19 και 20 Μαΐου)-είσοδος 5 ευρώ (εκτός της Παρασκευής, οπότε είναι ελεύθερη.
•    Συναυλία των Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Παναγιώτη Τσακαλάκου, στις 9 το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαΐου-είσοδος 5 ευρώ.
•    Συναυλία του σερραϊκού μουσικού συγκροτήματος νέων «άρπα-κόλλα», στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου-είσοδος ελεύθερη
•    Πριν τη συναυλία, στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μικρή τελετή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους Ιωάννη Βλάχο (πρ. Δήμαρχο) και Δημήτριο Σωτηριάδη (πρ. διευθύνοντα σύμβουλο της Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ-ΟΤΑ).           

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 204 επισκέπτες